Cum să îi asiguri copilului tău o dezvoltare armonioasă și o sănătate de fier!

Cu siguranță, îți dorești să îi oferi bebelușului tău o dezvoltare armonioasă și o imunitate puternică, de aceea ai grijă să îi asiguri, din primii ani de viață, o alimentație sănătoasă care să conțină nutrienții esențiali pentru desfășurarea optimă a proceselor de metabolism și creștere. După ce ai început diversificarea meniului, chiar și după un an de zile, este necesar să alegi corect alimentele pentru bebelușul tău, cu un nivel redus de proteine și o compoziție optimă a aminoacizilor.

separator

În acest sens, experții Nestle au dezvoltat o proteină specială OPTIPRO ®, care se găsește în formula de lapte praf NAN ® 3. Astfel, NAN ® 3 este conceput pentru alimentația copiilor sănătoși de la 12 luni, dar nu este un substitut al laptelui matern. Produsul este fabricat din materii prime produse de furnizori specializați, fără a folosi ingrediente modificate genetic, conservanți, coloranți și arome. Formula de lapte parf NAN ® 3, conține în compoziția sa următorele ingrediente:

  • Cantitatea necesară de proteine – care ajută la creșterea sănătoasă a copilului;
  • Probiotice – normalizează mobilitatea intestinală și crește capacitatea organismului de a se lupta împotriva infecțiilor;
  • Omega-3 și acizi grași –  pentru formarea corectă a creierului și vederii;
  • Vitamine și microelemente – necesare pentru această etapă de dezvoltare și asigură copilului o dezvoltare armonioasă.

Partenerii noștri
Author Nestle
Adresa: str. Tighina 49/4, et.3
Facebook: https://www.facebook.com/Nestle/?fref=ts
O celebră prezentatoare TV de peste Ocean a îmbrăcat ținuta unui designer moldovean
Articolul anterior
O turistă din Rusia a născut în apele Mării Roșii din Egipt
Articolul următor
Alte articole interesante