Cum se descurcă Angelina Jolie, o mamă singură cu 6 copii

După despărțirea cu scandal de Brad Pitt, în 2016, actrița în vârstă de 43 de ani a preluat toată responsabilitatea creșterii copiilor. În condițiile în care are mereu un program încărcat, vedeta are grijă ca toți cei șase copii să fie fericiți, le face toate poftele, dar se asigură că ei învață și știu cum să se poarte.

separator
Actrița are mereu grijă să se distreze cu fiii ei, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Knox și Vivienne (10 ani). „Copiii sunt viața ei”, a declarat o sursă pentru ultimul număr al revistei UsWeekly, adăugând că „fiecare zi este o nouă aventură” pentru cei șapte care locuiesc pe o proprietate de 25 de milioane de dolari din Los Angeles, scrie în www.eva.ro.

Sursa citată a mai spus că Angelina e un părinte bun, căruia îi este foarte greu să le spună „nu” copiilor săi. „Le face toate nazurile și vrea să le dea tot ce vor”, a dezvăluit persoana respectivă. Pe de altă parte, actrița are grijă ca ei să nu exagereze și nu vrea să-i vadă stând toată ziua în fața televizorului: „Dacă unul dintre ei este interesat de ceva, ea se ocupă ca să-l ajute. Dacă vrea să picteze, se duc și cumpără ce le trebuie”, a povestit sursa.

Angelina ține mult la educația copiilor săi, astfel că ea le încurajează interesul pentru diverse domenii și talentul. Pe Pax l-a dus la ore de box, pe Zahara la arte marțiale, iar pe Shiloh și Knox îi duce la cursurile de robotică. „Îi plac mult orele în care ei învață despre viață și ideile noi care se nasc încercând diferite lucruri”, a mai spus persoana citată.

Actrița își dorește ca toți cei șase copii să aibă un orizont de cunoaștere cât mai larg, să călătorească, să descopere locuri și oameni și să știe cum să se poarte. Aventurile celor șapte au inclus și călătoriile în Cambodgia și la Paris. Jolie își duce copiii la premierele filmelor ei, îi plimbă la parcurile de distracții sau ies în oraș să mănânce.Modul în care ea își crește copiii a fost apreciat și de tatăl său, actorul Jon Voight: „Stă mult cu ei. E minunat să ai copii și să-i vezi cum cresc”, a spus el. Deși are un program foarte dens, Angelina Jolie se asigură că petrece mult timp față în față cu fiecare dintre copii și că aceștia învață bine și deprind bunele maniere.

Toți au prieteni pe care îi aduc în casa lor. Maddox a învățat limba coreeană, iar în 2016 Angelina a dezvăluit că el încearcă și germana și rusa. „Toți copiii învață diferite limbi. I-am întrebat ce limbă ar vrea să învețe, iar Shi a ales Khmai, limba din Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a ales germana și rusa, Z vorbește franceza, Vivienne vrea să învețe araba, iar Knox învață limbajul semnelor”, a dezvăluit actrița.

În 2017, People a scris că Jolie se ocupă în detaliu de educația lor acasă. Totodată, au învățat să citească și au făcut aritmetică în regim de home schooling, au studiat limbi străine și au învățat să cânte la diverse instrumente, la vila din Los Felix, California. „Au profesori pe diferite domenii. Copiii sunt foarte activi și fizic. Le place fotbalul și adoră skateboardul, dar iau și lecții de autoapărare”, a spus o sursă.

Angelina Jolie are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, conform publicației Celebrity Net Worth, iar în 2014 ea s-a clasat pe locul 74 în topul celor mai bogați oameni, întocmit de Forbes. Revista estimează averea lui Brad Pitt la o valoare netă de 240 de milioane de dolari.

Şi-a înjunghiat soţia cu sălbăticie, convins că femeia avea un amant în străinătate
Articolul anterior
Atenție, chișinăuieni! Începând de luni, mai multe rute de autobuze vor circula pe un alt itinerar
Articolul următor
Alte articole interesante