Cum sunt copiii născuți în luna octombrie?

Dacă urmează să naști sau ai născut în luna octombrie, află cum sunt copiii născuți în luna octombrie. Iată ce spun studiile despre aceștia.

1. Sunt atletici

Studiile au arătat că bebelușii născuți în octombrie au o structură atletică și au șanse mai mari să facă un sport înainte de a împlini 16 ani. O posibilă explicație ar fi expunerea la soare și, astfel, la vitamina D, a mamelor, pe durata sarcinii.

2. Cel mai probabil, nu sunt născuti de Halloween

Deși octombrie este asociata cu Halloween-ul, statisticile spun ca cei mai multi dintre copiii născuti în luna octombrie, nu au ziua de Halloween ca data a nașterii. Se pare ca, la nivel subconstient, mămicile fug de această zi. Spre deosebire de Valentine’s Day, când se înregistrează un număr mai mare de nașteri comparativ cu celelalte zile din februarie.

3. Sunt Balanțe sau Scorpioni

Bebelușii născuți între 1 și 22 octombrie sunt Balanțe, cei născuti între 23 și 31 octombrie sunt Scorpioni. Dacă Balantele iubesc pacea și armonia, Scorpionii sunt recunoscuți pentru natura lor misterioasă, încăpățânată, dar loială.

4. Cei mai mulți președinți americani sunt născuți în octombrie

Luna octombrie poate fi declarată Luna președinților, căci cei mai multi președinți din Statele Unite au octombrie ca luna a nașterii. Printre aceștia se numară John Adams, Theodore Roosevelt, Dwight David Eisenhower, Rutherford Birchard Hayes si Jimmy Carter.  

5. Mai putin predispuți depresiei

Bebelușii născuți în octombrie sunt mai puțin predispuși riscului de a face depresie. Potrivit studiilor, expunerea la vitamina D a mamelor în timpul sarcinii, pe durata verii, contribuie la o bună sănătate fizică și mintală a copiilor.

6. Sunt mai puțin predispuși la boli cardiovasculare

Potrivit unui studio de la Universitatea Columbia, persoanele născute în septembrie, octombrie și noiembrie sunt mai putin predispuse la boli cardiovasculare.

7. Au șanse mari să ajungă la 100 de ani

Studii efectuate la Universitatea din Chicago au scos la iveală faptul că persoanele născute în lunile de toamnă au șanse mai mari să ajungă la 100 de ani. O posibilă explicație ar fi că nu sunt expuși la infecții sezoniere și deficiențe vitaminice în primele zile de viață.

sursa

Top 5 alimente anticancer
Articolul anterior
Protest masiv în București și alte orașe ale României. Restricţiile dure au scos oamenii în stradă
Articolul următor
Alte articole interesante