Daniela Dermengi: ,,În burtica mea crește… prietena vieții mele”

Daniela Dermengi, mama unui băiețel de 1 an și 8 luni, va deveni în curând mămică de fetiță. Emoțiile sunt tot mai intense în așteptarea mezinei. Bloggerița a povestit pe blogul ei cum trăiește această perioadă uimitoare din viața unei femei, dar și prin ce se deosebește sarcina purtată cu un băiețel de cea de fetiță. Totodată, fericita mamă ne surprinde cu o ședință foto fascinantă care redă frumusețea și gingășia unei femei însărcinate.

separator
,,Pe 15 martie 2018 scriam postarea „În burtica mea crește… prietenul vieții mele”, fără să intuiesc că la exact 2 ani distanță voi vorbi despre o nouă prietenie de viață. De această dată e vorba de o fetiță! De ați ști cât de mult îmi crește inima pentru acest echilibru frumos, pentru această definiție a perfecțiunii și împlinirii pentru o mamă! Nici nu mai contează greul dus până acum și nici cel care urmează. Voi fi mamă de fată!”, mărturisește Daniela Dermengi pe ladylike.md.,,Este o sarcină diferită. Foarte diferită! Și fizic, și emoțional, și psihologic. Dar când am auzit că așteptăm o fetiță, vai, nici că putea să existe un alin mai frumos decât ideea de a fi mama unei femei în devenire.

E greu să fii femeie, dar e și atât de frumos acest rol cu care pășim în viață și dăm viață pe mai departe. M-aș fi bucurat la fel de mult dacă ar fi fost băiat și al doilea copil, asta la sigur. Mai ales că știu cum stă treaba cu creșterea unui băiat. Dar cu venirea unei fetițe în casa noastră, simt că voi fi completă. Nu se știe dacă mai vine al treilea copil – doar Dumnezeu știe ce ne așteaptă – de aceea visul meu de a fi și mamă de băiat și mamă de fată se va împlini mai devreme decât aș fi crezut vreodată.

Așteptăm să vină Ilinca pe lume în prima săptămână a lui iunie. Ar fi fantastic să se nască pe 9 iunie, în aceeași zi cu Daniel. Șansele sunt foarte mari să se întâmple.

Sigur, ca și în prima sarcină, nu am putut să las să treacă această perioadă fără câteva poze drăguțe în care să-mi regăsesc amintirile, emoțiile și trăirile purtării unui suflet în pântec. Am ales trei ținute prin care am încercat să pun în evidență cele trei dimensiuni care după mine ar trebui să definească femeia – gingășie, eleganță și dulceață”.

Femeia-gingășie  Femeia-eleganță Femeia-dulceață

Make-up and hairstyle: Creative Academy Liubov Ojog

Un grup de moldoveni a ajuns în Antarctica. Imagini inedite, printre pinguini
Articolul anterior
Incendiu puternic într-un apartament din Capitală: o femeie și-a pierdut viața
Articolul următor
Alte articole interesante