De 1 iunie, Irina Rimes e aproape de copiii care nu au o amintire frumoasă din copilărie, pe care să o poată povesti

Astăzi, de 1 iunie, Irina Rimes a decis ,,să doneze o amintire”. Artista se consideră o norocoasă, aceasta a evocat un moment haios din copilăria sa și, totodată, i-a îndemnat pe urmăritorii săi, ca în această zi, să-i susțină pe copiii cărora soarta le-a adus o copilărie mai puțin fericită.

,,Amintirea mea vine de la bunica din curte, când m-a pus bunica să dau cu vopsea poarta și gardul nostru, iar eu, micul samaritean, m-am gândit că și vecinului i-ar prinde bine o mână de vopsea, iar mai târziu și încă altor trei vecini. Așa am cheltuit toată vopseaua pe față și nu mi-a ajuns deloc să dau și pe spate. Nici până în ziua de astăzi gardul nu e vopsit pe spate. 😂

Până la urmă, amintirile, copilăria mea fac parte din ceea ce sunt azi. Sunt prea mulți copii în România care nu ar ști să-ți spună de vreo amintire frumoasă. Ajută-i pe doneaza.hopeandhomes.ro și dă-le șansa la amintiri, împreună cu @hopeandhomesromania. Cu toții avem nevoie de amintiri frumoase în plus. 💙”, este mesajul artistei publicat pe Instagram, alături de o poză din copilăria sa.

Cum arătau în copilărie Lenuța Gheorghiță, Dianna Rotaru, Olia Tira și alte vedete de la noi?
Articolul anterior
Câte persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19 în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante