De ce i-a interzis Keira Knightley fiicei sale de 3 ani să se uite la filmele Disney?

Keira Knightley se află în plină campanie de promovare a unui nou film Disney. Actrița în vârstă de 33 de ani a dezvăluit motivele pentru care nu o lasă pe fiica ei, în vârstă de 3 ani, să vizioneze anumite producţii ale companiei. Şi actrița Kristen Bell este de părere că acestea transmit mesaje greşite.

separator
Actriţa britanică a mărturisit că nu este de acord cu unele mesaje transmise de anumite filme Disney, motiv pentru care nu şi-ar lăsa fiica de trei de ani, Edie, să le vadă, potrivit bbc.com.

Keira Knightely a dat şi exemple de filme Disney care portretizează personaje feminine cu care ea nu rezonează. Printre acestea se află Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa şi Mica Sirenă.

„Nu e în regulă să aştepţi să te salveze un tip bogat. Trebuie să te salvezi singură“, susţine actriţa cu privire la povestea personajului Cenuşăreasa. „Nu renunţa la vocea ta pentru un bărbat, niciodată!“, a adăugat actrița, vorbind despre personajul Ariel.

Keira a mărturisit că nu toate filmele Disney transmit mesaje pe care ea le consideră nepotrivite. Pe lista actriţei se regăsesc producţii precum „Moana“, „Frozen“ sau „Inside Out“. Întrebată pe care listă ar include „Spărgătorul de nuci“, producţie în care joacă, Knightley a răspuns: „În acesta, Clara salvează lumea. Ea şi nimeni altcineva. Şi cred că e un lucru minunat de văzut pentru fetele mici“.

În plus, şi actriţa Kristen Bell, care interpretează personajul Anna în „Frozen“, mamă a două fetiţe de 3 şi 5 ani, e de aceeaşi părere. Actriţa a declarat într-un interviu pentru Parenting Magazine că personajul Albă ca Zăpada transmite un mesaj greşit copiilor despre consimţământ, având în vedere că „este sărutată fără voia ei de un străin“.

„De fiecare dată când mă uit cu fiicele mele la Albă ca Zăpada, mă uit la ele şi le spun: „Nu credeţi că este ciudat că Albă ca Zăpada nu o întreabă pe vrăjitoarea bătrână de ce ar trebui să mănânce acel măr? Nu credeţi că este ciudat că prinţul o sărută pe Albă ca Zăpada fără consimţământul ei? Nu este în regulă să săruţi pe cineva în timp ce doarme“, a mărturisit actriţa.

Keira Knightely se află în plină campanie de promovare a unui nou film Disney, o adaptare a îndrăgitei poveşti pentru copii „Spărgătorul de nuci“, care urmează să fie lansat anul acesta, în preajma Crăciunului. „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri“ e o nouă adaptare a poveştii din 1816 a lui Hoffmann, scrie adevarul.ro.

În noul film, o fată pe nume Clara caută cheia unei cutii care aparţinuse răposatei ei mame şi ajunge într-o misterioasă lume paralelă formată din patru tărâmuri. Mackenzie Foy, model şi actriţă de numai 17 ani, are rolul principal. Din distribuție fac parte Hellen Mirren, Keira Knightley şi Morgan Freeman.

În Canada, pomii sunt protejați de viermi prin metoda ,,confuziei sexuale”
Articolul anterior
Uluitor! 6 momente din zi în care este bine să bei apă
Articolul următor
Alte articole interesante