De ce nu mai poate face copii? Kim Kardashian a dezvăluit ce probleme medicale are

Kim Kardashian a dezvăluit experienţa traumatizantă din timpul celei de-a doua nașteri. Ea este mamă a trei copii, doi dintre ei fiind aduşi pe lume de ea, pentru al treilea însă vedeta a apelat la o mamă surogat din cauza anumitor problemelor medicale. Kim a povestit că a fost la un pas de moarte, din cauză că a sângerat foarte mult după cea de-a doua naștere, fiind diagnosticată cu ,,placenta praevia”.

separator

Kim nu s-a mai ferit să aducă în discuţie problemele de sănătate pe care le-a avut și care de altfel au împiedicat-o să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluş, pe Chicago. Vedeta în vârstă de 37 de ani a explicat că s-a confruntat cu placenta praevia. A sângerat foarte rău.

Doctorul a fost nevoit să intervină imediat.

„Medicul a băgat în mine întregul braţ”, asta pentru a îndepărta organul. „După ce dai naştere unui copil, placenta se presupune că trebuie să iasă. A mea a fost blocată acolo. Asta se întâmplă cu femeile care mor la naştere. Ai hemoragie, sângerezi foarte rău şi poţi muri. Ca să o scoţi de acolo e aşa dezgustător. Doctorul a băgat toată mâna în mine ca să prindă organul. A fost cel mai dureros,, a completat ea.

Placenta este un organ ce se formează pe peretele intern al uterului, la scurt timp după concepție. Prin intermediul placentei trec de la mama la făt oxigen și nutrienți, iar de la făt la mama diferiți produși ai fătului. De obicei, placenta se atașează de uter deasupra cervixului. Într-un procent mai mic de 1% din nașteri, placentă se formează în porțiunea de jos a uterului și acoperă parțial sau total cervixul, astfel se dezvoltă placenta praevia.

Ecografia de sarcină precizează diagnosticul. Gravida este internată în spital și supravegheată constant, întrucât în orice moment poate apărea sângerarea, inclusiv după naștere, devenind o situație de urgență.

sursa

Cinci culori care te îngrașă! Ce haine trebuie să eviți
Articolul anterior
Această femeie s-a căsătorit cu fiica ei, de care ”s-a îndrăgostit”. Îngrozitor!
Articolul următor
Alte articole interesante