10 copii de celebrități care au devenit modele!

Inspirați de cariera părinților sau poate talentați, moștenind genele acestora, mai mulți copii de vedete au îndrăgit domeniul modelingului.

separator

Printre copiii starurilor care au ales o carieră în modeling se află superba Kaia Gerber, în vârstă de 15 ani, fiica celebrei Cindy Crawford, care în 2015 a semnat un contract cu agenția IMG, defilând alături de alte fotomodele celebre, precum Karlie Kloss, Kate Moss, Miranda Kerr.

52221811 Friends and family attend Kendall Jenner's birthday party at Delilah and Catch restaurant in West Hollywood, California on November 2, 2016. Friends and family attend Kendall Jenner's birthday party at Delilah and Catch restaurant in West Hollywood, California on November 2, 2016. Pictured: Kaia Gerber, Cindy Crawford FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

La doar 16 ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis și a lui Johnny Depp a devenit model pentru casa Chanel. Frumusețea ei nu poate fi pusă la îndoială, la fel și aptitudinile de fotomodel, dar și mama ei a fost mulți ani muza Chanel.

lily-rose-depp17-683x1024

Și fiul lui Pierce Brosnan, Dylan, de 19 ani, îi calcă pe urme tatălui său, cel puțin în ceea ce privește frumusețea. La doar 16 ani, tânărul a fost vedeta campaniei Saint Laurent, iar acum este preferatul celor de la Burberry.

Dylan, le fils de Pierce Brosnan pose pour Burberry le 15 décembre 2015. Pierce Brosnan's son Dylan is the star of the new campaign for British brand Burberry.

Și Brooklin Beckham, în vârstă de 17 ani, fiul Victoriei și al lui David Beckham, și-a făcut intrarea în lumea modei încă de la 15 ani, acum fiind deja sub contract cu o agenție de fotomodele.

Exklusiv: Brooklyn Beckham unterwegs in London / 061216 ***Brooklyn_Beckham seen out in London with Rocco_Ritchie on the 6th December 2016.***

Așchia nu a sărit departe de trunchi nici în cazul lui Rafferty Law, fiul de 20 de ani al lui Jude Law și Sadie Frost. Tânărul a avut parte deja de prima defilare importantă pentru DKNY, la Londra.

rafferty-law-2016-photo-shoot-lofficiel-hommes-netherlands-001

În ceea ce o privește pe superba Georgia May Jagger, de 24 de ani, e greu de crezut că este fiica lui Mick Jagger. Totuși, buzele senzuale, pe care le-a moștenit de la celebrul său tată, o dau de gol… Georgia a fost deja model pentru Chanel, Versace, Miu Miu, Vivienne Westwood, fiind cunoscută deja din reclamele Rimmel cu celebra replică “get the London look”.

Georgia May Jagger beim Fashion for Relief Dinner In London / 090812 ***Stars arrive for the Fashion For Relief Charity Dinner hosted by Naomi_Campbell at Downtown Mayfair, London on august 9th, 2012***

Acum câțiva ani, tatăl său, Alec Baldwin, cu care avusese un incident neplăcut, o făcea “purcică prost-crescută și nepăsătoare”, azi Ireland Baldwin, de 21 de ani, are un contract cu IMG, care nu putea să nu racoleze o asemenea frumusețe statuară.

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 14: Model Ireland Baldwin arrives at NBC And Time Inc. Celebrate 50th Anniversary Of Sports Illustrated Swimsuit Issue at Dolby Theatre on January 14, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Tali, în vârstă de 23 de ani este fiica celebrei Annie Lennox și a apărut de nenumărate ori în revista “Vogue”, a defilat pentru Acne, Cristopher Kane, Burberry, Prada și Missoni, având toate șansele să devină cel puțin la fel de faimoasă ca mama sa.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (5592245dm) Tali Lennox Elle Style Awards, Tate Britain, London, Britain - 23 Feb 2016

Dakota Johnson, în vârstă de 27 de ani, fiica lui Melanie Griffith și Don Johnson, cel mai popular cuplu al anilor 80, a lucrat pentru IMG Models și a defilat pentru MANGO Jeans, dar cu siguranță lovitura a dat-o interpretând-o pe Anna Steele în “50 Shades of Grey”.

dakota-3c930100-baed-11e4-aadd-d55ab2208022_dakota-johnson-oscars-2015-dress-yslȘi ultima, dar nu și cea din urmă, Riley Keough, de 27 de ani, are o descendență ilustră, fiind nepoata lui Elvis Presley și fiica Lisei Marie. A lăsat în urmă lumea muzicii pentru a urma o carieră în modeling și actorie. Ea a jucat în “The Runaways” cu Kirsten Stewart și Dakota Fanning și a apărut în campanii pentru Dolce & Gabanna, Dior și Victoria’s Secret.52171011 Celebrities attend the Toronto International Film Festival photocall for 'American Honey' in Toronto, Canada on September 11, 2016: Celebrities attend the Toronto International Film Festival photocall for 'American Honey' in Toronto, Canada on September 11, 2016: Pictured: Riley Keough FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

sursa

Experiența înfricoșătoare trăită de o mamă în timpul nașterii. Medicii i-au descoperit uterul gol: ”Unde e copilul?”

O tânără mamă a trecut printr-o experiență înfricoșătoare la nașterea primului copil. Medicii nu i-au găsit copilul în uter, în timpul operației de cezariană. Cum a fost posibil?

O gravidă, blocată între nămeți. Femeia nu reușea să ajungă la spital pentru a naște | Orhei TV

Tamara McPhedran, o tânără mamă virală pe Tik-Tok, a povestit prin ce a trecut la nașterea primului copil. Pe atunci, ea avea doar 17 ani, și mare i-a fost mirarea când medicii i-au spus în timpul operației de cezariană că nu îi găsesc bebelușul în uter.

De altfel, operația de cezariană a fost una de urgență, la 31 de săptămâni. Asta după ce de la 20 de săptămâni a început să aibă dureri mari și sângerări.

La 31 de săptămâni, când i s-a hotărât nașterea prin cezariană, i s-a descoperit uterul gol, dar cu sacul de lichid amniotic.

”În acel moment, chirurgul se uită la mine și la partenerul meu și spune: ‘Unde este copilul?’. Mă uit la el ceva de genul: ‘Nu știu, sper mai bine să-l găsești!’”, a detaliat Tamara, pe canalul său de Tik-Tok.

Cum au reușit, în cele din urmă, medicii să-i găsească bebelușul din pântec

În pofida spuselor cadrelor medicale, Tamara a mai simțit și că necesită investigații amănunțite. Astfel, la scurt timp a fost din nou tăiată de doctori și i s-a găsit ”o cavitate în plus”, unde erau trompele uterine și ovarul. Fix în această zonă erau copilul și placenta. Femeia avea o sarcină ectopică abdominală.

Chiar dacă s-a speriat foarte tare , ea și bebelușul au fost în regulă, iar ani mai târziu Tamara a reușit să rămână iar însărcinată. A mai dat naștere unor gemeni și unui alt băiețel, venit pe lume prematur.

Drept urmare, femeia a mai precizat că a învățat o lecție importantă pentru viața ei. Să-și asculte mereu instinctul de mamă.

”Singurul lucru pe care îl voi sublinia este că dacă simți că lucrurile nu sunt în regulă în timpul sarcinii, verifică”, a mai precizat tânăra mamă.

De altfel, Tamara este în prezent însărcinată în 27 de săptămâni și se bucură nespus că familia sa se va mări. Speră să nu mai întâmpine probleme.

Studiu: tonul vocii profesorilor poate avea efecte negative asupra dezvoltării copilului

Oamenii de știință au ajuns recent la concluzia că tonul vocii pe care îl utilizează cadrele didactice este responsabil atât de modul în care acestea pot coopera cu elevii, cât și de starea de bine a copiilor și adolescenților. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi concluziile unui studiu britanic.

Scoala ca element al spiritualizării umane

Fiecare dintre noi își aduce aminte atât de vocea blândă a cadrelor didactice pe care le-am avut pe parcursul anilor de școală, cât și de tonalitatea mai dură pe care o utilizau în anumite momente. Astfel, tonul vocii are un impact mai mare decât credem asupra stării noastre psihice, cu atât mai mult în anii copilăriei.

Un studiu a analizat impactul tonului vocii cadrelor didactice asupra elevilor

Universitatea din Essex și Universitatea Reading au realizat un studiu prin care să se aducă în prim-plan următorul fapt: tonul vocii profesorilor influențează reacțiile elevilor și modul în care aceștia sunt dispuși sau nu să coopereze cu cadrele didactice. 

Studiul, publicat în „the British Journal of Educational Psychology”, a fost realizat prin participarea a 250 de elevi, cu vârsta cuprinsă între 10-16 ani. Aceștia au fost rugați să asculte înregistrările cu vocile unor profesori. Cadrele didactice spuneau aceleași lucruri, însă pe tonuri diferite ale vocii: severe (insistente, care puneau presiune), care sugerau susținerea (elevii erau invitați să aleagă) sau neutre. 

Ulterior, elevii implicați în studiu au răspuns la anumite întrebări pentru a se vedea impactul tonului vocii profesorilor asupra următoarelor aspecte:

Nevoia de autonomie

Ascultând înregistrările cu vocile profesorilor, elevii trebuiau să completeze un chestionar raportându-se la diverse situații. Spre exemplu, cum s-ar simți „dacă profesorii mei mi-ar cere să realizez o anumită sarcină la școală aș simți că acel profesor este dornic să mă asculte, că îi pasă de mine” sau „simt că profesorul meu mă forțează să fac un anumit lucru, să mă comport într-un anumit fel”. Pentru a putea completa chestionarele, elevii se raportau la o scară de la 1 la 5, de la „deloc” la „într-o foarte mare măsură”.

Nevoia de satisfacție

Elevii au avut de răspuns la următoarea întrebare: „imaginează-ți că stai o zi la școală cu un profesor care îți vorbește așa. Cât de mult te simți liber să fii tu însăți/însuți, să îți împărtășești opinia, cât de presat/ă te simți.” De asemenea, pentru completarea chestionarelor, elevii țineau seama și de modul în care se raportau la profesori, astfel: „simți că profesorului tău îi pasă de tine”, „te simți apropiat/ă de profesorul tău”, „nu te simți apropiat de profesorul tău”.

Starea de bine

Pentru evaluarea stării de bine, elevii răspundeau la întrebări precum:

 • „Cât de mult te-ar face un profesor care îți vorbește astfel să te simți: fericit, interesat, mulțumit, speriat, rușinat”;
 • „Am multă stimă de sine” sau, dimpotrivă, „nu am deloc”.

Dorința de autodezvăluire

Intenția de autodezvăluire a elevilor a fost evaluată atât în raport cu experiențe pozitive, cât și cu unele negative: „imaginează-ți că îți petreci ziua la școală cu un profesor care îți vorbește astfel. Cât de mult intenționezi să-i dezvălui următoarele: dacă te-ai confruntat cu bullying-ul, ce interese ai, lucrurile de care ești mândru/mândră, să-i povestești despre o situație care te-a făcut să te rușinezi, dacă ești îngrijorat/ă de ceva.” Pentru a răspunde la această întrebare, elevii se raportau la criteriile: „foarte probabil” sau „foarte puțin probabil”. 

Intenția de a coopera

În acest sens, se ținea cont de situațiile de mai jos:

 • „Intenționez să procedez invers decât mi-a spus profesorul”;
 • „Vreau să procedez așa cum mi-a cerut profesorul și să mă implic în activitatea respectivă”;
 • „Mă interesează mult ceea ce mi-a spus profesorul”;
 • „Mi-am ascultat cu atenție profesorul”. 

Concluziile studiului au demonstrat cât de mult contează tonul vocii folosit de către cadrele didactice 

După analizarea chestionarelor elevilor, oamenii de știință au ajuns la concluzia că, dintre toate tonurile vocii folosite de un cadru didactic, cel sever, aspru, nu numai că este dăunător pentru relația profesor-elev, dar îl determina pe copil să nu se simtă în largul său în mediul de la școală. În același timp, utilizarea tonului aspru conduce și la consecințe negative precum:

 • Elevii nu se simt în largul lor;
 • Stima de sine a copiilor are de suferit;
 • Elevii nu mai sunt dornici de a împărtăși cu profesorii lor nici experiențele pozitive, dar nici pe cele negative.

Totodată, comparându-se impactul tonului sever cu cel al tonului neutru, s-a putut sesiza că profesorii care le vorbesc elevilor autoritar au mai puține șanse de a obține ceea ce își doresc de la aceștia. 

Nu în ultimul rând, elevii care au în preajmă profesori ce le vorbesc pe un ton prin care își arată susținerea, se bucură de următoarele beneficii:

 • Sunt mai motivați și mai implicați la școală;
 • Sunt mai energici;
 • Au mai multe satisfacții.

Potrivit „Science Daily”, unul dintre profesorii care a coordonat studiul prezentat, după analizarea concluziilor, a venit cu această precizare: „Tonul vocii reprezintă un instrument puternic prin care cadrele didactice își exprimă grija, înțelegerea sau deschiderea. Este ușor să neglijăm toate acestea când suntem obosiți sau stresați, însă profesorii trebuie să știe că pot asigura un mediu pozitiv de învățare când sunt atenți și la tonul vocii pe care îl folosesc.”

sursa: www.qbebe.ro

Octupleții născuți de Nadya Suleman au împlinit 14 ani. Cum se descurcă la 47 de ani femeia care are 14 copii în total

În 2009, Nadya Suleman a șocat o lume întreagă: a adus pe lume, prin cezariană, 8 copii. Nu i-a fost tocmai ușor să îi crească și, de-a lungul timpului, a avut mari probleme financiare, în condițiile în care “octomama” mai are încă 6 copii, pe lângă octupleți. A trecut însă cu bine peste momentele dificile, iar acum i-a sărbătorit pe octupleți la împlinirea a 14 ani.

Octupleții născuți de Nadya Suleman au împlinit 14 ani. Cum se descurcă la 47 de ani femeia care are 14 copii în total

În urmă cu 10 ani, Nadya Suleman își declara falimentul – avea datorie la întreținere de 30.000 de dolari, plus alte datorii de un milion de dolari. Octomama a apărut chiar și în filme pentru adulți ca să își plătească datoriile uriașe.

Ca să întreții 14 copii costă o avere, așa că Nadya a profitat de ziua ocupletilor ca să mai facă un ban. Aceasta a realizat un pictorial plătit cu copiii, care a fost publicat în Daily Mail. De ziua lor, Nadya și-a dus octupleții la karting, apoi i-a scos la masă la o pizzerie.

Cine e Nadya Suleman și cum a ajuns să nască octupleți

În 2008, medicul Michael Kamrava, specialist în fertilitate, i-a implantat Nadyei Suleman 12 embrioni, deși numărul maxim recomandat pentru vârsta ei era de 3. Declarațiile privind sarcina sunt destul de controversate: Nadya a susținut că ea și-ar fi dorit doar gemeni și că medicul nu i-ar fi spus că urmează să nască 8 copii. Ceea ce e însă destul de greu de crezut. Nadya însăși i-a cerut medicului să îi implanteze 6 embrioni. În condițiile în care femeia mai avea încă 6 copii acasă. Concepuți tot prin fertilizare în vitro.

Între timp, medicul și-a pierdut licența și a fost nevoit să părăsească SUA.O echipă de 46 de medici și asistente au luat parte la nașterea octupleților. Șase băieți și două fete. Este un record mondial până în prezent, pentru că nu s-a mai întâmplat să supraviețuiască 8 copii la o naștere.

În prezent copiii Nadiei au crescut și “octomama” se mândrește cu ei pe rețelele de socializare. “Octuplețîi sunt mici pentru vârsta lor, dar sunt politicoși, gătesc, sunt vegani, citesc două cărți pe lună și își fac temele fără să fie obligați. În ciuda a ceea ce a spus presa despre ei, sunt copii model”, au scris cei de la New York Times într-un reportaj. Din păcate, unul dintre copiii Nadyei a fost diagnosticat cu afecțiuni din spectrul autist.

sursa

Te trec fiori! Un copil de doar 2 ani, prins sub un dulap
Articolul anterior
Profesorii din toată țara se pregătesc de proteste: ,,Salariile sunt de mizerie!”
Articolul următor