10 desene animate pe care să le vizionezi de Crăciun cu micuțul tău!

Desenele animate de Crăciun au farmecul lor. Multe dintre ele sunt educative, multe sunt despre ce înseamnă cu adevărat spiritul Crăciunului, despre magie, despre bunătate, despre bucuria de a primi și de a dărui.

separator

Iată câteva dintre cele mai frumoase desene animate de Crăciun:

1. Povestea lui Rudoplh, renul cu nasul roșu

Povestea renului Rudoplh este una foarte îndrăgită. Micuțul animal era batjocorit de toți pentru că avea nasul mare și roșu, dar el era foarte iubitor și responsabil. Moș Crăciun îl descoperă pe Rudoplh, tocmai nasul său strălucitor atrăgându-i atenția.

2. Frosty, omul de zăpadă

Este un alt desen animat foarte îndrăgit. Este vorba de aventura unui om de zăpadă care capătă viață prin magie și realizează că dacă nu ajunge la Polul Nord se va topi odată cu venirea primăverii.

3. Moș Crăciun vine-n oraș

Este o poveste plină de magie despre Moș Crăciun și despre un postaș care dezvăluie originile simpaticul și darnicului bătrânel încărcat cu cadouri.

4. Marea cursă de Crăciun

Misiunea Moșului, care în fiecare an reușește să ducă daruri tuturor copiilor printr-o tehnologie de ultimă generație, dă greș și un copil rămâne fără cadou de Crăciun. Acesta este momentul potrivit pentru Arthur, fiul lui Moș Crăciun, să devină erou.

5. Clubul lui Mickey Mouse îl salvează pe Moș Crăciun

Acesta este un desen animat mai recent, dar ca toate celelalte din seria Clubul lui Mickey Mouse, și acesta este unul educativ. Și cum Mickey este unul dintre personajele preferate ale micuților nu se poate fără el de Crăciun.

6. Îngerii Crăciunului

E vremea Crăciunului și îngerașii din ceruri își trimit binecuvântarea pentru pace, fericire și dragoste. Ei transmit mesajul lor de prietenie și bucurie, sărbătorind adevăratul spirit al Crăciunului.

7. Crăciun la nesfârșit

Patty şi Eric Purtle îşi vizitează bunicul de Crăciun. Dar după ce strică din greşeală un ceas din atelierul acestuia, retrăiesc la nesfârşit ziua Ajunului. Împreună, ei trebuie să „repare timpul” şi să-şi ajute familia să se bucure de Crăciun.

8. Povestea nasterii lui Iisus

Desenul animat poveste copiilor, pe înțelesul lor, povestea Nașterii lui Iisus, făcând referințe la date biblice.

9. Atelierul lui Moș Craciun

În atelierul lui Moș Crăciun, toată lumea este voioasă. Braț la braț, spiridușii și jucăriile s-au pus pe cântat, în pregătirile pentru seara de Crăciun.

10. Noaptea dinaintea Crăciunului

Noaptea dinaintea Crăciunului, copiii cuminți adorm așteptându-l pe Moș Crăciun care vine în sania sa trasă de opt reni. Cu siguranță, desenul animat crează o atmosferă magică de sărbători!

sursa

Video! Roluri care l-au făcut celebru pe îndrăgitul actor Mihai Curagău!
Articolul anterior
Îți amintești? Ce jucării primeau copiii în comunism de la Moș Gerilă
Articolul următor
Alte articole interesante