10 motive pentru care trebuie să participi la seminarul cu medicul pediatru Evghenii Komarovsky!

Dr. Komarovsky, unul dintre cei mai cunoscuți și valoroși medici pediatri, vine la Chişinău. Seminarul va avea loc în data de 11 decembrie 2016, cu începere de la ora 09.00, în incinta Hotelului Radisson Blu din Capitală. Dr. Komarovsky este pregătit pentru a oferi părinţilor sfaturi privind creşterea şi dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Mai jos, găseşti 10 motive pentru care merită să participi la întâlnirea cu renumitul specialist.

separator

afis-general

1. A fi părinte înseamnă o auto-perfecționare continuă.

De aceea, seminarul cu doctorul Komarovsky este o opțiune perfectă de a vă dezvolta cunoștințele în domeniul sănătății copilului Dvs.

2. Sună interesant, dar cine e totuși Evghenii Komarovsky?

Doctorul Komarovsky este cel mai renumit medic-pediatru ucrainean, care este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai faimoși și profesioniști medici din domeniul pediatriei. Este prezentatorul emisiunii televizate Школа доктора Комаровского, dar și autorul a mai multor cărți cu renume internațional.

3. Niciodată nu puteți fi convins

de faptul că știți toate detaliile și secretele creșterii copilului Dvs, de aceea, medicul Komarovsky vă va deschide noi orizonturi și căi care vor facilita dezvoltarea copilului Dvs.

p-0569e19f174ea6-f4. Deseori întîmpinăm greutăți la interpretarea prescripțiilor și sfaturilor medicale.

Așadar, Evghenii Komarovsky deține o carismă aparte, un limbaj simplu și accesibil pentru oricine, așa încît informația transmisă de acesta să fie înțeleasă și de cei ce nu au cunoștințe aprofundate în medicină.

5. Dacă e să vorbim despre perfecționare, atunci doar împreună cu profesioniști!

Fiind un medic pediatru cu renume internațional, Evghenii Komarovsky este o dovadă certă de profesionalism în domeniul pediatriei, de aceea vă îndemnăm să-l cunoașteți mai în de aproape la seminarul nostru!

6. Optezi pentru tratamente naturiste?

Atunci, te așteptăm la Radisson Blu, în data de 11 decembrie, ora 09.00! În vâltoarea progreselor în medicină, doctorul Komarovsky rămîne fidel medicinei simple și tradiționale, care se aplică ușor de un părinte ce are cunoștințe minime în medicină dar care cu siguranță vor avea rezultat scontat, chiar și în condiții casnice.

7. Informațiile preluate din Internet vă par dubioase și aveți nevoie de dovezi ca să nu riscați cu sănătatea familiei?

Seminarul doctorului Komarovsky vă va răspunde la orice întrebare, iar informațiile pe care le veți prelua de aici sunt sută la sută demonstrate ca fiind cele mai efective și sănătoase.

8. De ce ar trebui să asist la acest tip de seminar?

Răspunsul nu lasă de așteptat. Seminarul doctorului Evghenii Komarovsky include în sine o discuție complexă de teme care sunt cele mai des întîlnite în rîndurile părinților, tot aici va avea loc o sesiune de întrebări-răspunsuri, unde fiecare părinte îi poate adresa specialistului întrebări și primi răspunsuri pe care nicăieri nu le va mai putea prelua decît de la seminar.

9. Dacă seminarul este unul complex, atunci și prețurile sunt complexe?

Prețul unui bilet începe cu 450 de lei, ceea ce oferă posibilitatea și accesibilitatea tuturor de a face parte la un astfel de eveniment inedit. Pentru mai multe detalii accesați pagina: www.iticket.md

1o. Un ultim motiv e buna dispoziție garantată din partea casei și bagajul mare de cunoștinte cu care veți merge acasă după seminar.

Vă reamintim: Radisson Blu, 11 decembrie, ora 09.00, doctorul Komarovsky dar și întreagă echipă iTicket vă așteaptă cu mult drag!

Achiziţionează bilete pe iticket.md


Cum să-i spui iubitului că nu-ți dorești copii
Articolul anterior
Marion Cotillard: ”Sexul cu Brad Pitt a fost ciudat”
Articolul următor
Alte articole interesante