Această mamă ascultă cum bate inima fiului ei mort, în corpul unei fetiţe! Video emoţionant

Fetiţa a primit la vârsta de 18 luni inima băieţelului în cadrul unei intervenţii de transplant de inimă ce a avut loc în California. Mama copilului donator, copleşită de emoţii, ascultă pentru prima dată cum bate inima fiului ei la trei ani de la efectuarea operaţiei!

separator

copil

Heather Clark și-a pierdut băiețelul de 7 luni, pe nume Lukas, în 2013, după ce acesta a fost agresat de iubitul dădacei care trebuia să aibă grijă de el.

Cu sufletul îndurerat, femeia şi-a dat consimţământul ca organele fiului ei să poată fi donate altor copii ce au nevoie de ajutor pentru a trăi. Astfel, inima a ajuns la o fetiță de un an și șase luni, care se născuse cu grave probleme cardiace.

copil-si-fetita

La aproape trei ani de la transplant, mama fetiței a vrut să o cunoască pe femeia care i-a salvat viața fiicei sale, iar medicii au făcut posibil acest lucru.

„Jordan a primit inima lui Lukas când avea doar 18 luni. Ieri, mama băiețelului a putut să audă inima fiului ei bătând în pieptul fetiței”, a declarat un medic.
„Am avut ocazia să ofer acestei familii o șansă să nu treacă prin pierderea dureroasă prin care am trecut eu”, a declarat femeia în cadrul unui material video emoţionant, în care toţi cei prezenţi nu au putut să-şi abţină lacrimile.

Fiul lui Ştefan Bănică Jr e un adolescent în toată legea!
Articolul anterior
Incident rușinos. Nataliei Gordienko i s-au rupt colanții pe scenă!
Articolul următor
Alte articole interesante