Acest tătic îşi minţea fetiţa în fiecare zi. Motivul te va înduioşa până la lacrimi

Nu este nimic mai de preţ decât să vă creşteţi copiii cu dragoste şi să le puteţi oferi siguranţa şi credinţa că se pot baza în orice situaţie pe părinţii lor minunaţi. Mesajul „MetLife Hong Kong” este menit să arate tuturor că niciun sacrificiu nu e prea mare atunci când vă doriţi ca micuţii să fie mândri de părinţii lor în fiecare zi, dar mai ales să înţeleagă cu adevărat care este menirea unui părinte.

separator
1
„My dad’s story (Povestea tatălui meu)” este un eseu pe care micuţa din aceste imagini o narează, iar vorbele ei sunt însoţite de imagini edificatoare. Fetiţa îl prezintă pe tatăl ei în poveste, caracterizându-l din toate punctele de vedere la superlativ.

Tatăl ei este „cel mai dulce tătic din lume”, „cel mai arătos”, „cel mai deştept”, „cel mai bun”, într-un cuvânt e Superman-ul ei. Povestea plină de entuziasm se transformă pe dată într-o realitate tristă în care se regăseşte crudul adevăr… tatăl ei minte că are o slujbă şi implicit bani suficienţi pentru un trai decent, minte că nu e obosit deşi munceşte din greu toată ziua, minte că nu îi este foame doar pentru ca fiica lui să aibă o porţie de hrană care să o ajute să crească, minte că e fericit doar pentru a-i dărui fiicei lui siguranţă şi normalitate.

În momentul în care copilul înţelege cu adevărat dăruirea părinţilor, doar atunci dragostea şi armonia ajung la nivelul suprem într-o familie. Copiii sunt bucuria părinţilor şi trebuie susţinuţi şi încurajaţi întotdeauna cu multă dragoste.

Sursa

Fiica Anastasiei Lazariuc a pus pe roate o afacere! Femeile vor fi clientele ei fidele
Articolul anterior
Fiica actorului Gheorghe Grâu nu s-a gândit să-și anunțe tatăl că va fi bunic
Articolul următor
Alte articole interesante