Acum primiţi indemnizaţia pentru copil la Moldindconbank!

Noutate bună pentru mămici! Acum puteţi primi indemnizaţia pentru îngrijirea copilului direct la un card Moldindconbank, oferit gratuit, iar pentru banii păstraţi în cont veţi fi răsplătiţi cu o dobîndă de 10,1% anual.

Suplimentar, participaţi la tombola cu premii unde puteţi cîşiga lunar unul din cele 200 certificate de valoare a cîte 200 de lei de la rețeaua de magazine Unimarket şi farmacia Felicia (detalii despre promoţie aici).

Obţineţi cardul „Social” foarte simplu, completaţi cererea la cea mai apropiată subdiviziune Moldindconbank, iar de restul Banca are grijă.

Cardul este valabil pentru toate plăţile efectuate de către Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS), inclusiv:

 • indemnizaţia unică la naşterea copilului;
 • indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului pînă la împlinirea vîrstei de 3 ani;
 • Indemnizaţia de maternitate;
 • alte alocaţii şi compensaţii efectuate de CNAS.

Plăţile sociale vor fi transferate lunar, cu punctualitate, direct la cardul Dvs., de unde puteţi să-i retrageţi oricînd, fără comision, la cel mai apropiat bancomat sau subdiviziune Moldindconbank.

Beneficiile cardului Moldindconbank:

 • Siguranţă, precizie şi punctualitate la încasarea indemnizaţiei;
 • Emiterea şi administrarea cardului – GRATUIT;
 • Acces gratuit la Web-Banking pentru achitarea serviciilor comunale online;
 • Dobândă preferenţială la banii păstraţi în cont;
 • SMS-notificări gratuite pentru a fi la curent cu transferul banilor în cont;
 • Acces la una din cele mai mari reţele de filiale şi bancomate – peste 143 subdiviziuni şi 172 bancomate Moldindconbank în toată ţara;
 • Reduceri de pînă la 15% la cumpărături la partenerii DiscountClub;
 • Transfer gratuit a banilor pe orice card Moldindconbank (serviciul P2P);
 • Alimentarea cardului cu numerar la bancomatele Cash-In în orice valută la alegere MDL, USD sau EUR.

Vezi aici: Tarifele şi limitele la deservirea cardului „Social” de la Moldindconbank

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la Serviciul Suport 24/24

(+373) 22 54-89-40, sau la orice subdiviziune Moldindconbank.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica rotunjoară

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Artista a publicat prima imagine în care își etalează mândră sarcina și a dezvăluit cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Antonescu, secretul siluetei de vis! Ce face artista pentru a se menține în formă la 39 de ani - WOWBiz

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă. „A doua minune din viața mea”

Andreea Antonescu va împlini 40 de ani pe 8 septembrie. Ea este o interpretă și textieră din România care și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică.

La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei Andre, alături de Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relaţia cu Andreea Antonescu | DCNews

Ce familie frumoasă! Actorii Olesea Sveclă și Anatol Durbală au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor: ,,Dragomir înseamnă dragoste și pace”

În familia actorilor Olesea Sveclă și Anatol Durbală a fost ieri sărbătoare. Acum trei ani, cuplul și-a întâmpinat pe lume fiul, părinții au marcat evenimentul printr-o ședință foto care le-a creat emoții și amintiri prețioase. După ce au distribuit câteva poze pe conturile de socializare, mesajele de apreciere au început să vină necontenit. Părinții fericiți reușesc de fiecare dată să cucerească inimile internauților cu familia lor adorabilă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior

Anatol Durbală, tată mândru de fată și băiat, a publicat un mesaj în care emoțiile i se citesc printre rânduri și cuvinte:

,,Prieteni, vă mulțumim din suflet tuturor celor care ați trimis un gând bun în direcția noastră astăzi! Mulțumim pentru urări la adresa băiatului nostru Dragomir, care a împlinit astăzi tocmai 3 ani. Vârstă de luat în seamă deja, nu?… 🙂DRAGOMIR înseamnă: DRAGOSTE și PACE! Vă dorim, așijderea, dragoste și pace, sănătate și belșug, noroc și succes.

Să trăiască sănătoși și Fericiți toți copiii!”, a transmis Anatol Durbală.

Actorul i-a mulțumit fotografului Lidia Donici pentru momentele memorabile. ,,Este incredibil câtă inimă și suflet se poate unge pe o fotografie! Sunteți un om minunat! Vă mulțumim mult pentru aceste fotografii superbe, pentru timpul și nervii pierduți cu noi azi, pentru delicatețea și cumsecădenia să nu “arătați” asta”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi interior
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare, prăjitură şi interior
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, copil, mâncare şi interior

Prietenii virtuali au transmis familiei numeroase mesaje cu urări și gânduri bune!

Nargiz Zakirova, în vârstă de 51 de ani, este însărcinată cu al patrulea copil

Interpreta Nargiz Zakirova, de origine uzbecă, a dezvăluit că va deveni din nou mamă. Artista a publicat o poză în care se observă silueta ei deja modificată. Nargiz s-a mutat în Uzbekistan împreună cu soțul ei, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Bărbatul și-a pus ușor mâna pe burtica vizibil rotunjită a artistei.

Наргиз ждет ребенка

„Să fie!”, a comentat succint Nargiz. Interpreta așteaptă un copil, care pentru ea va fi al patrulea la număr. Fanii i-au transmis numeroase mesaje și urări de încurajare.

Nargiz și-a jucat recent nunta cu Anton Lovyagin. Vedeta are o fiică, Sabina, din relația cu Ruslan Sharipov, dar și un fiu, Auel, din căsătoria cu Yernur Kanaibekov. De la al treilea soț, muzicianul american Philip Balzano, cântăreața a născut o fiică, Leila. Fiica cea mare a vedetei a devenit deja mamă de două ori.

Artista va deveni mamă pentru a patra oară. Nargiz a vorbit negativ despre politica rusă. Drept urmare, ea a primit o interdicție de intrare în Rusia pentru o perioadă de 50 de ani.

Артистка станет мамой в четвертый раз

Tot ce nu mi-ai dăruit … sper să-i dai ei!
Articolul anterior
Sunt impusă să plătesc pentru erorile de calculator. Cum pot depăşi problema?
Articolul următor