Adela Popescu, criticată de unii fani, pentru felul cum arată în poză! Ce le-a răspuns vedeta

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au avut în aceste zile un motiv în plus de bucurie, băieţelul lor, Alexandru, împlinind o lună de zile. Cu această ocazie, tânăra mămică a publicat o poză pe contul său de socializare.

separator

adelaÎn poză emoţionantă artista apare cu un look natural, aşa cum fanii nu au mai văzut-o niciodată, complet nemachiată și cu bebelușul dormind pe pieptul ei.

După ce a publicat imaginea de mai jos însă, Adela Popescu a fost asaltată de un număr mare de comentarii ce îi criticau înfățișarea. Mai multe persoane i-au reproșat tinerei mămici că nu s-a machiat înainte de a-și face poza.

”Mai ingrijeste-te si tu ca parca ai 90 de ani”, i-a scris unul din fani. Și, din păcate, nu a fost singurul. 

Adela a ţinut însă să dea şi o replică:

”Dragile mele, fotografia aceasta nu a fost facuta pentru a fi postata. Pur si simplu Radu a surprins un moment de dragoste intre mine si copilul meu. Imi pare rau ca dincolo de emotia pe care eu si Radu o simtim astazi, unii dintre voi ati fost atenti la lipsa fondului de ten. Imi pare rau ca nu aveam ochii deschisi. Poate ati fi vazut cata fericire se gaseste acolo…”

Unii dintre fani, în special mămicile, au dat dovadă de mai multă înţelegere şi nu au blamat artista pentru înfăţişarea din poză.

Fiica și soțul Victoriei Bonea la pas de pericol mortal!
Articolul anterior
Iată câți ani din viață dedică femeile machiajului!
Articolul următor
Alte articole interesante