Adela Popescu își alăptează în continuare băiețelul în vârstă de 1 an și 3 luni

Vedeta Tv își alăptează micuțul, deși acesta are deja un an și 3 luni. O face pentru că simte că așa e bine și recunoaște că, deși Alexandru mănâncă de câteva luni diversificat, va continua să-i dea și sân atât timp cât îi va mai permite organismul.

separator
20621083_1730795160283104_3075215037172089910_n

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” spune despre fiul ei că, la un an și trei luni este deja un băiat mare, însă continue să-l protejeze ca și cum ar fi un bebeluș.

„Mi se pare că este mare pentru că deja suntem în etapa în care dacă eu îi spun ceva, el mă înțelege foarte bine. Sigur că nu vorbește încă, dar are niște cuvinte ale lui. Știe chineză și am început și eu să-i învăț chineza și atunci ne înțelegem”, a povestit Adela, completând că deocamdată o lasă pe mama ei să se ocupe mai mult de partea educativă.

„Mai mult mama mea are responsabilitatea asta pedagogică pentru că a fost educatoare și au trecut prim mâna ei zeci de generații și are tehnică și știe exact ce să facă”.

Atât ea, cât și Radu Vâlcan sunt extrem de indulgenți cu fiul lor și susțin că nu cred că vor ajunge niște părinți care să-l certe prea tare pe micuț.

„Avem norocul că în casă avem un mobilier, care este desigur la înălțimea lui, dar are niște încuietori speciale, adică trebuie să apeși cumva, într-un anumit loc ca să se deschidă și deocamdată nu a învățat șmecheria. În rest normal că merge la priză, îi spun nu te urca pe scară și el râde și mă îngână”, a mai zis Adela, completând că este extrem de fericită că Dumnezeu i-a dat un copil atât de cuminte și ușor de crescut.
„Este un copil cuminte. Adică este vioi și energic, dar nu e rău, nu plânge. Îl ținem în continuare cu noi în cameră. Mi-e teamă cu nu pot să renunț ușor la asta. Chiar dacă cineva mi-ar spune că dacă-l mut în altă cameră o să mă pot odihni mai bine, tot nu cred că aș putea să renunț. Îmi dau seama că este mai mult despre mine decât despre copil, pentru că el ar fi mai liniștit în altă parte pentru că nu l-am mai deranja cu zgomote”.

Deocamdată nici nu ar putea să-și mute bebelușul, dat fiind faptul că Adela îl alăptează în continuare, dimineața și seara, dar și noaptea, la cererea micuțului.

„Încă îl alăptez, deși toată lumea mă bate la cap să renunț, eu simt că trebuie să mai fac asta. El este diversificat desigur, dar are cele două mese, dimineața și seara, plus noaptea, fără număr, all inclusive, mănâncă sân”, a povestit arista. De cealaltă parte, dacă de sân este încă dependent, de pampers a început să scape mai devreme decât mulți alți bebeluși.

„Am început să-i scot pampersul. Mama mi-a spus să profităm că este vară ca el să conștientizeze că face ceva. Când i l-am scos, în prima zi, a făcut pipi și s-a uitat mirat, nu înțelegea ce iese din el și ce este chestia aia pe piciorul lui. Acum deja a început să anunțe pentru că vede fizic ce se întâmplă. Deja este un prim pas. Acum mai alergăm cu olița după el, dar nu exagerăm”, a mai spus Adela Popescu pentru libertatea.ro.
ss

sursa

Anunț! Copiii din raioanele Telenești și Sângerei pot beneficia de Servicii stomatologice gratuite

Copiii din localitățile rurale ale Republicii Moldova pot beneficia gratuit și în acest an de servicii stomatologice acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

Astfel, în perioada 6-10 februarie, echipele mobile de medici specialiști se vor afla în mai multe localități din raioanele Telenești și Sângerei.

Potrivit CNAM, în perioada sus-menționată echipele se vor afla în următoarele localități:

– în zilele de 6-8 februarie – în Bănești, r-nul Telenești;
– în perioada 6-10 februarie – în Heciul Nou, r-nul Sângerei;
– pe 9 și 10 februarie – în Coropceni, r-nul Telenești.

Pentru prestarea serviciilor medicale stomatologice de către echipele mobile de medici specialiști, în fondul măsurilor de profilaxie pentru 2023 au fost planificate peste patru milioane de lei.

Anul trecut, aproape 19 mii de copii din diverse localități rurale ale țării au beneficiat gratuit de servicii stomatologice în valoare de peste 3,7 milioane de lei.

O femeie de 33 de ani a murit la trei zile după ce a născut acasă

O femeie de 33 de ani, dintr-un sat izolat din Munții Apuseni, România, care născuse în urmă cu trei zile, a murit la scurt timp după ce a fost preluată de o ambulanță.

Femeii i s-a făcut rău în această dimineață și rudele sale au cerut ajutorul ambulanței la 112, întrucât femeia era inconștientă.

ISU Alba a trimis un medic de la Serviciul de Ambulanţă cu o autoşenilată în localitatea Scărişoara.

„Duminică, un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de pompieri Câmpeni şi un echipaj cu medic de la Serviciul ambulanţă intervin în localitatea Scărişoara, unde s-a solicitat ajutor medical pentru o persoană inconştientă. Cadrele medicale ajunse la pacientă au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care a născut în urmă cu trei zile, fiind a şaptea sarcină.

Ea este inconştientă, însă are funcţii vitale. Femeia a fost preluată de către pompierii militari şi predată echipajelor medicale. Şi bebeluşul a fost preluat de către echipajul SMURD Câmpeni în vederea evaluării medicale. Din cauza drumului greu accesibil şi a zonei înzăpezite, salvatorii folosesc o autoşenilată pentru facilitarea accesului echipajelor medicale la locul solicitării şi transportul persoanei la ambulanţă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Tânăra mămică a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul, a anunţat ISU Alba.

Sugarul, care nu avea probleme medicale, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Câmpeni.

Te topești! Vezi cum arăta Anastasia Fotachi în copilărie

Anastasia Fotachi este în așteptarea primului ei bebeluș. Și pentru că va deveni mamă în curând, tânăra fotomodel s-a lăsat cuprinsă de nostalgie și a împărtășit cu urmăritorii săi câteva fotografii cu ea când era mică.

În imagini, Anastasia apare în primele luni de viață, alături de tatăl și fratele său.

Modelul nu a ezitat să facă haz pe seama unor fotografii: ,,Aici am o lună, zici că eram țigancă” sau “Bantul mai mare ca capul”.

Cert este că Anastasia avea o frumusețe răpitoare și în copilărie. Prietenii virtuali au apreciat pozele și postarea modelului.

mamaplus

Anastasia Fotachi este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi sunt în așteptarea unui băiețel, primul copil comun al cuplului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, floare şi interior

Explozie într-o locuință, de la o butelie de gaz. Fetița de 4 ani a fost găsită moartă sub dărâmături
Articolul anterior
Dima Bilan a lansat o piesă nouă, cu Miss World 2008
Articolul următor