Adela Popescu şi fiul ei au fost externaţi! Iată ce nume i-au ales părinţii

La trei zile de când a devenit mămică, Adela Popescu este externată. Vedeta şi fiul ei au părăsit astăzi clinica privată, împreună cu proaspătul tătic, Radu Vâlcan.

separator

adela_rezerva

„Bebele e pregătit, l-am îmbrăcat frumos, cu un body frumos, cu bulinuţe. I-am explicat că îl aşteaptă acasă Ciu. El deja îi ştie numele, adică la „Ciu” reacţionează – „Ciu, Ciu, Chiu” şi se uită aşa, în sus, îl caută, pentru că Ciu a fost în permanenţă alături de noi”, a spus Adela Popescu, astăzi, într-o emisiune TV, unde a dezvăluit şi numele copilului: Alexandru.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan.
E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un nume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte.”, a spus Adela.

Sâmbătă, când l-a adus pe lume pe primul ei copil, interpreta a trăit mari emoţii.

„În prima zi a fost un moment destul de simpatic într-un fel. A regurgitat şi m-am speriat atât de tare, încât am început să tremur. Deja sunt în a treia zi şi nu mai am nicio problemă. Adică mă simt mult mai pregătită acum. De asta am spus că perioada asta de stat în maternitate nu e cea mai adevărată. Abia când ajungi acasă îţi dai seama cât de îndemânatic eşti, cât de responsabil şi cât de bine poţi să-ţiu stăpâneşti emoţiile.”, a mai mărturisit Adela în timpul aceleiaşi emisiuni.

Adela Popescu formează un cuplu cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Cei doi s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relaţie. Sâmbăta trecută, pe 11 iunie, ei au devenit părinţi pentru prima dată, după ce Adela Popescu a născut un băieţel, pe Alexandru.

O familie de moldoveni din Italia au decis să doneze organele băiatului lor, ucis într-un accident rutier
Articolul anterior
La “Tîrgul Copilăriei” banii pentru articolele vândute vor fi direcționați pentru tratamentul copiilor bolnavi de lucemie
Articolul următor
Alte articole interesante