Alege produsele cosmetice pentru copii fără substanțe toxice

Pielea copiilor se poate deshidrata foarte repede ca urmare pot apărea iritații, senzația de piele uscată și chiar prurit. Mămicile se confruntă adesea cu această problemă. Din fericire, oferta de loțiuni și creme pentru copii este destul de variată, doar că multe dintre ele sunt agresive pentru pielea sensibilă a micuților. Din cauza compușilor chimici prezenți în aceste produse cosmetice, folosirea lor provoacă iritații și alergii.

separator
poza copil antos

Recent, pe piața din Moldova a fost lansată gama de produse cosmetice ”Antos”, special creată pentru pielea fină a copiilor – produse naturale, organice, fără parabeni și alți compuși toxici. Acestea nu conține: cyclopentasiloxine dimenthicone, paraffinum liquidum, propylene glicol, PEG. Conservanții utilizați sunt de origine vegetală aprobați de ECOCERT- Organismul de certificare  a produselor naturale.

DSCN01081939771_10152043834682131_6335226669960462403_n - копия 10300043_10152018476577131_8171196911556027555_n - копия

Șampon pentru copii ”Antos” (200ml)– ideal pentru scalpul delicat și părul fin al copiilor.

1Datorită ingredientelor naturale din compoziția sa: mușețel, miere și ginseng, șamponul are proprietatea de a hrăni și hidrata scalpul și firele de păr. Este un produs 100% natural fără săpun, parabeni și coloranți. Important! Nu conține SLS (laureal sulfat de sodiu)- o substanță chimică foarte agresivă folosită ca agent de spumare pentru foarte multe săpunuri, geluri de duș și spumante de baie.

Formula blândă de curățare calmează și menține echilibru fiziologic a scalpului. În plus, asigură un păr sănătos, mătăsos și ușor de pieptănat. Șamponul pentru copii ”Antos” – a fost testat dermatologic și este recomandat chiar și pentru pielea foarte sensibilă. Nu provoacă alergii și nu irită ochii.

2Gel de duș ”Antos” (200ml)  – conceput special pentru pielea sensibilă a copiilor. Un produs bio, organic, natural cu extras din tei, miere și mușețel, calmează pielea delicată a micuților și este hipoalergenic. Nu conține parabeni, coloranți și săpun.

Crema hidratantă ”Antos” (200ml) – perfectă pentru îngrijirea zilnică a pielii delicate a copilului.

IMG_7552Este recomandată a fi folosită și atunci când pilea este iritată. Deoarece ingredientele din compoziția sa: gălbenelele, mușețelul, sunătoarea, mierea și uleiul de migdale, calmează și hidratează pielea micuțului. Datorită texturii fine, crema emolientă este ușor de aplicat și nu lasă urme grase pe piele. Nu conține parabeni, coloranți și parfum.

3Lapte demachiant ”Antos” (200ml) – recomandat chiar din primele zile de viață a bebelușilor. Este un produs bio, organic, natural ce conține mușețel, nalbă, gălbenele, ulei de migdale și miere. Curăță delicat pielea copilului, calmează iritațiile și oferă o senzația de prospețime. Nu conține parabeni, coloranți și parfum.

4Săpun lichid ”Antos” – 250 ml – indicat în igiena zilnică a copilului. Formula extreme de blândă a acestui săpun ce conține miere, gălbenele și mușețel, permite utilizarea frecventă a sa, fără a acționa negativ asupra pielii micuțului. Nu conține parabeni, coloranți și parfum.

mun.Chișinău, str. M.Kogălniceanu 93
tel.(373 22)23-23-35, 069441170

S-a filmat în cel mai pervers videoclip de acasă. În viață însă e și mai ”criminal”! Este în stare să doarmă în saloanele de frumusețe!
Articolul anterior
Greșeala pe care o fac ginecologii. Orice femeie trebuie să ştie asta atunci când merge la control
Articolul următor
Alte articole interesante