Andreea Bănică, cu burtica de gravidă la vedere!

Interpreta îşi petrece vacanţa alături de familia sa pe litoralul din Croaţia. Ambarcată pe un super-iaht, vedeta s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie – prilej numai bun pentru fani, care, pe lângă silueta de invidiat, îi pot admira acum şi burtica de gravidă.

separator

13590243_10153931918559753_2241223903684213089_n-768x628Vacanţa este cadoul pe care Andreea l-a primit de ziua ei de naştere, sărbătorită în luna iunie, dar şi pentru aniversarea de 8 ani a căsătoriei cu Lucian, soţul său.

 „Eu şi Lucian ne surprindem mereu plăcut, nu doar de zilele de naştere sau cu alte ocazii. Încercăm să facem din fiecare zi una specială. Mi-a zis de dimineaţă că plecăm în Croaţia pe un iaht şi m-a întrebat dacă îmi mai doresc şi altceva. Nouă asta ne place să facem: să închiriem ambarcaţiuni şi să fim aproape de apă. Oricum, acesta e visul lui Lucian, să aibă iaht şi să mergem pe mare. Şi are permis, are tot ce trebuie, pentru că e foarte pasionat de iahting”, declara Andreea de curând.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt împreună de 20 de ani, cuplul având o fetiţă în vârstă de şapte ani. Recent, vedeta a anunţat că este în aşteptarea celui de-al doilea copil.

În prag de divorţ, Xenia Borodina a sărbătorit cu prietenele sale un an de la căsătoria cu Omarov!
Articolul anterior
Pălăriile de soare pentru vara 2016
Articolul următor
Alte articole interesante