Andreea Raicu este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Andreea Raicu (38 ani) nu se mai poate ascunde! Iată imaginile care demonstrează că fosta prezentatoare TV este însărcinată! Acum rămâne întrebarea: Cine e tatăl? Vedeta TV a negat zvonurile conform cărora s-a împăcat cu tenismenul Horia Tecău, iar, oficial, nu este implicată într-o relaţie.

separator
img

Prezentă, marţi seara, la un eveniment monden, Andreea Raicu şi-a etalat burtica de toată frumuseţea. Îmbrăcată într-o rochiţă neagră, scurtă, şi vaporoasă, care părea avea scopul de a-i ascunde abdomenul proeminent, Andreea Raicu a atras toate privirile. S-a tot zvonit în ultima vreme că ar fi însărcinată, însă vedeta nu a confirmat vestea care ar face fericite multe femei trecute de 35 de ani.

andreea_raiciu_insarcinata1

img (1)

„Dacă o să vrea Dumnezeu să primesc un copil, o să fiu foarte fericită, pentru că-mi doresc un copil. N-a vrut până acum pentru că n-am fost pregătită să fac asta. I-aş fi transmis foarte multe frici şi foarte multe frustrări şi temeri din cele pe care le trăiam eu. (…) Acum eu nu mai trăiesc în trecut, nu îmi mai fac probleme. Este o pierdere fantastică de timp să faci asta. Mereu am căutat acel bărbat care să mă facă fericită, dar nimeni nu te poate fericit dacă nu eşti tu cu tine fericit“, spunea, recent, Andreea Raicu, la Antena Stars.

Sursa: www.spynews.ro

“Vip Fashion” și-a premiat prietenii la cei 15 ani de activitate!
Articolul anterior
Vezi cum arată aleasa extravagantului interpret
Articolul următor