Anna Lesko îşi arată cu mândrie burtica

Anna Lesko  în vârstă de 35 de ani a intrat în cea de-a 30-a săptămână de sarcină şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă pentru prima dată.

separator

Interpreta a postat recent pe pagina de Facebook fotografii în care îşi arată cu mândrie burtica, însoţite de un mesaj pentru bebeluşul care urmează să vină pe lume: “Abia aştept să te cunosc, sufletul meu!”.

anna_lesko_burtica_d7de3d7eb7

Cântăreaţa urmează să nască la sfârşitul lunii martie şi deja a început pregătirile. “Am primit de curând, de la cineva, un fel de ghid cu toate sfaturile şi situaţiile pentru viitoarele mămici, pe care-l studiez cu atenţie. De asemenea, m-am uitat prin toate magazinele pentru bebeluşi, să-mi fac o idee despre ce aş putea să îi cumpăr copilului“, a povestit Anna pentru Libertatea.

De asemenea, vedeta a luat şi măsuri pentru a-şi proteja sarcina. “Fac mişcare în continuare, dar am redus cu 40 la sută efortul. Nu mai port tocuri şi nu mai conduc. Sunt cât se poate de precaută, fiind aşa de aproape de cel mai frumos moment din viaţa mea“, a mai adăgat artista.

anna_lesko_11

Artista încearcă să se alimenteze corect, recent a postat pe Facebook o reţetă de brrocoli: „Propun o doză de vitamine:)… brocoli puţin opărit, morcov prin răzătoare, praz şi nu va zgârciţi, castravete, şi puţină caracatiţă fiartă de cu seară şi ţinută la rece în ulei de măsline şi suc de lămâine. La final adăugăm puţin balsamic de smochine şi un pic de ulei de măsline. Mmmmm iese delicios. Pofta bună!”

1545894_640520612676099_824537056_n

Tatăl copilului cântăreţei este Adrian Neniţă (28 de ani), alias DJ Vinny, colegul ei de scenă, cu care are are o relaţie de trei ani. “Adrian este muzician şi provine dintr-o familie de muzicieni foarte respectată şi cunoscută atât în Basarabia, cât şi în România. Suntem împreună de trei ani. E o relaţie cât se poate de firească, cu bune şi rele. Important este că privim în aceeaşi direcţie şi asta contează. Căsătoria nu constituie o prioritate acum“, a declarat Anna Lesko pentru Libertatea.

Cum poţi întârzia ejacularea partenerului în timpul sexului
Articolul anterior
Primul ajutor în cazul degerăturilor
Articolul următor
Alte articole interesante