Antonia, la a treia şi ultima cezariană! Iată ce verdict i-au dat medicii

Antonia se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Şi de această dată, artista va recurge la operaţie prin cezariană, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celor două naşteri anterioare suportate de vedetă.

separator

antonia-1Antonia va naşte la începutul lunii ianuarie al doilea copil pe care îl are cu actualul ei partener de viaţă, Alex Velea, solista mai având o fetiţă, Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Antonia va recurge şi de această dată la operaţie de cezariană, însă intervenţia va fi ultima pe care organismul ei o va mai putea suporta, aşa cum susţin medicii. Prin urmare, acesta va fi şi ultimul copil pe care solista îl va aduce pe lume.

“Ne-am dorit foarte mult să mai facem un copil, eu aş mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariană şi nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiţi că s-a întâmplat aşa cum am planificat. Avem şi fetiţă şi băieţel, este totul foarte frumos”, a declarat Antonia pentru o publicaţie din România.

antonia-familieSarcina actuală a artistei a fost una dificilă în primele luni. Antonia s-a confruntat cu stări de rău, pe care nu le-a avut la sarcinile precedente.

“M-am simţit rău la început, dar încep să mă simt din ce în ce mai bine. Nu am avut complicaţii, sunt foarte OK, sunt sănătoasă, doar că starea mea a fost aşa şi aşa, ştii cum se zice că fiecare sarcina diferă”, a menţionat artista.

antonia-gravida-2

sursa

Cum să porți rochia maxi dacă ești scundă?!
Articolul anterior
Natalia Gudima: “Cinovnicii” și oamenii “frână” ne pun bariere în dezvoltarea afacerilor!
Articolul următor
Alte articole interesante