Antonia și fiica ei Maya, în costume de baie identice la piscină!

Fiica Antoniei, Maya, a împlinit 7 ani în weekend, iar de ziua ei, tatăl fetiței, Vicenzo Castellano, i-a organizat acesteia o petrecere spectaculoasă. Maya și-a făcut tatuaje, s-a îmrăcat în prințesă, s-a fotografiat și a fost înconjurată de multe alte prințese.

separator
antonia-fiica3 antonia-fiica4 antonia-fiica2

Aniversarea a fost sărbătorită în Italia. Antonia i-a transmis fetiței sale un mesaj emoționant de ziua ei:

„Viaţa nu este chiar aşa cum am plănuit-o, cu multe urcuşuri şi coborâşuri, şi faptul că nu te-am putut avea alături de mine a fost foarte dificil pentru mine, dar îţi promit că voi face tot ce pot să fiu cea mai bună mamă şi un adevărat model pentru tine, şi fac tot posibilul ca să fim împreună. Se va întâmpla asta… 7 ani de iubire pură, şi mulţi alţii. La mulţi ani, Prinţesă”, a scris ea pe Instagram în dreptul unei fotografii cu Maya când era bebeluș.
Captură

Ulterior, Antonia și mama ei, Denise Iacobescu, au plecat în Italia, unde au sărbătorit în familie ziua de naștere a fetiței. Cele două au făcut furori când au apărut îmbrăcate la fel la piscină.

Artista a făcut publică o poză, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară:

„Aşa mamă, aşa fiică”, „O fotografie frumoasă”, „Superbe şi adorabile!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fani.
antonia

😂 Happy 7th bae! Princess Belle dabbin! 😂

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Antonia are doi copii şi cu Alex Velea. Dominic, în vârstă de 2 ani și 8 luni, și Akim, care s-a născut pe 7 decembrie 2016. Maya este fiica Antoniei, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. În prezent, fetița locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

„DeVin&DeGust”, festivalul care a adunat vinuri bune și bucate alese din cele 4 regiuni cu IGP ale Moldovei! Vezi cum a fost la eveniment
Articolul anterior
Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a doua oară! Soţia fondatorului Facebook a născut o fetiţă
Articolul următor
Alte articole interesante