Asociația Obștească Concordia va oferi daruri de Crăciun copiilor din centrele de plasament!

Vineri, în data de 23 decembrie, Asociația obștească ,,CONCORDIA. Proiecte sociale” a organizat cea dintâi ediție a seriei evenimentelor O seară de colinde „Crăciunul vine din inimă”. Serata cu colinde, desfășurată în incinta Bibliotecii municipale B.P. Hașdeu, a fost dedicată susținerii copiilor defavorizați din Republica Moldova, aflați în diverse centre de plasament.

separator

img_8379img_8402
Evenimentul a adunat zeci de vizitatori, care au avut posibilitatea să achiziționeze în cadrul târgului, lucrări decorative meșterite de către copiii din centrele sociale a 34 de localități din Republica Moldova.
img_8368img_8372
Copiii au confecționat cu multă imaginație, iscusință și dibăcie, brăduţii şi cadourile expuse la târg.img_8377img_8371Potrivit organizatorilor, banii adunați din vânzări vor fi folosiți pentru achiziționarea cadourilor copiilor din mai multe centre de plasament.

În cadrul evenimentului, corul de copii CONCORDIA a susținut un mic concert cu colinde și cântece de Crăciun, iar atelierul de creație pentru copii, cântecele și cadourile au creat atmosfera seratei.img_8424

collageȘi Moș Crăciun a sosit la Sărbătoare, cu cadouri pentru micuții care au recitat versuri.img_8440Surpriza serii a fost Duetul Classico al interpreților Vladislav Cojocaru și Danieli Șveț. Artiștii au interpretat piese renumite, precum „Luna tu”, „Uptown funk” și „O sole mio”.img_8389img_8385img_8403img_8411img_8412În prezent, Asociația obștească CONCORDIA Moldova oferă servicii de îngrijire și susținere pentru 117 copii din diverse forme de plasament, iar peste 250 de copii frecventează zilnic activitățile din cadrul centrelor sociale din localitățile rurale ale țării.

Mulțumită efortului asociației, dar și a oamenilor cu suflet mare, a acelora care au vizitat târgul și au procurat cadouri, anul acesta Crăciunul pentru copiii din centrele de plasament va fi altfel!captura-8

10 cupluri care au spus “Stop” relației în 2016!
Articolul anterior
Cum au sărbătorit vedetele de-acasă Crăciunul pe stil nou!
Articolul următor
Alte articole interesante