Au împlinit deja 7 ani și sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume

Leah Rose și Ava Marie sunt două gemene identice, care s-au născut în 2010 în California. La scurt timp după naștere, fetițele au devenit celebre datorită gingășiei lor.

separator

Când erau încă bebeluși și aveau 6 luni, mama s-a hotărât să le înscrie la o agenție de modeling, însă ulterior și-a dat seama că era încă prea devreme. Însă vara trecută cele două gemene au împlinit 7 ani, iar părintele a revenit asupra deciziei sale. A postat imaginea cu fetițele sale pe Instagram și a avut parte de o reacție neașteptată. Cele două fetițe au devenit celebre peste noapte, iar agențiile de modă au venit cu oferte.

Mama a ținut cont și de părerea fetelor, înainte de a le înscrie: „De când îmi pot aminti, oamenii mă abordau și mă întrebau dacă sunt gemene. Întotdeauna continuau apoi cu „vai, cât sunt de frumoase! Ar trebui sa le inscri la modeling. Le-am explicat ce idee aveam și le-am întrebat dacă le tenteaza ca, în plus față de orele de dans și de înot să meargă și la modeling în fiecare săptămână”. În prezent, ele sunt considerate de unii oameni a fi cele mai frumoase gemene din lume. În fotografie, gemenele pozează alături de frățiorul lor.

sursa

Patru vacanțe scurte pentru bugetari în 2018
Articolul anterior
Iubita lui Keo a născut în mare secret. Ce sex are bebelușul?
Articolul următor
Alte articole interesante