Au invitat-o pe această fetiţă în emisiune, dar toţi rămân surprinşi când o văd ce poate să facă!

Emma are doar trei anişori şi nu conteneşte să îi uimească pe toţi cu drăgălăşenia şi isteţimea sa. Micuţa este apreciată şi în mediul virtual datorită talentului său impresionant.

separator

this-3-year-old-gymnast-is-flipping-awesomea-480x360

Invitată în emisiunea The Ellen Show, moderată de prezentatoarea americană Ellen DeGeneres, fetiţa însoţită de mama ei, Annie, îi lăsa fără cuvinte pe toţi cei prezenţi. La vârsta de trei ani, Emma este o micuţă extrem de adorabilă şi promite să ajungă o gimnastă de excepţie.

Deşi a început să practice gimnastica în urmă cu 6 luni, fetiţa are performanţe de excepţie. Mirată de vârstă fragedă a micuţei, Ellen o întreabă pe mama acesteia de ce a îndrumat-o spre acest sport de la această vârstă. Annie spune că Emma a început să practice acest sport deoarece era foarte neîndemânatică, sperând că gimnastica o va ajuta în acest sens. În scurt timp, după câteva antrenamente, fetiţa nu numai că şi-a corectat micul „defect”, dar s-a transformat într-o gimnastă desăvârşită.

Întrebată de Ellen dacă îi este frică de căzături, aceasta îi dă un răspuns la care nu mulţi s-ar fi gândit. Emma îi mărturiseşte că nu îi este frică să cadă în timpul antrenamentelor deoarece ştie că se va ridica şi va continua după fiecare căzătură.

Pentru Emma, statul în mâini, sfoara, săriturile sau executarea altor elemente specifice gimnasticii nu par deloc dificile, fetiţa reuşeşte să le execute cu acurateţe şi dă dovadă de ambiţie, curaj, dar şi perseverenţă.

Urmăreşte-o pe micuţă în video-ul de mai jos:

sursa

Ai aşa ceva în casă? Această plantă te poate ucide în mai puţin de un minut!
Articolul anterior
Ce sunt pistruii şi de ce ei nu se manifestă la nou-născuţi? Video
Articolul următor
Alte articole interesante