Bebelușii simt gingășia de la prima atingere

Bebelușii au abilitatea uimitoare de a ne oferi gingășie prin cele mai simple gesturi. E suficient să ne prindă cu mânuțele firave de deget, să ne privească inocent, să ne zâmbească suav – și suntem îndrăgostiți pentru totdeauna.

separator

La rândul lor, părinții își manifestă iubirea necondiționată și prin alegerile vestimentare pentru picii lor. Brandul autohton „Bombonici” îi cucerește pe cei mari și mici prin gingășia hăinuțelor propuse.

Campania „Copii DININIMĂ” vă recomandă să alegeți „Bombonici” pentru țesăturile naturale, designul stilat și adaptat perfect acestei vârste. Articolele vestimentare sunt create cu grijă maternă, delicatețe și atenție la detalii – până și etichetele hainelor sunt cusute pe dinafara hăinuţelor, astfel încât să nu-i incomodeze pe micuţi.

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

O fostă gimnastă olimpică, originară din Moldova, susține că a fost violată la 15 ani de un coleg campion: ,,M-a violat la Stuttgart””
Articolul anterior
O țară europeană renunță la schimbarea de oră, vara și iarna
Articolul următor
Alte articole interesante