Beyonce este însărcinată în patru luni cu al doilea copil

Celebra artistă a fost extrem de tristă în ultimii ani pentru că nu a reușit să îi facă fiicei sale, Blue Ivy Carter (4 ani), un frățior. În ciuda tuturor încercărilor, Beyonce nu a reușit să mai rămână gravidă. Însă, chiar când și-a pierdut speranța, minunea s-a întâmplat. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil.

bee-2-1020x1024

Revista americană Life & Style susține că sarcina artistei e deja destul de avansată, fiind în luna a patra. „Bey este însărcinată. Visul ei, în sfârșit, s-a împlinit”, a declarat un prieten al cântăreței. Cu toate acestea, Beyonce a încercat să-și ascundă burtica de gravidă în tot acest timp, purtând haine extrem de largi. Frumoasa cântăreață nu a vrut să anunțe oficial că îl face pe Jay-Z tată pentru a doua oară, până nu a fost eliminiat orice risc de a pierde sarcina. Acum, fiind în a patra lună de sarcină, va face în curând anunțul, cu atât mai mult cu cât luna viitoare va urca pe scenă alături de trupa britanică Coldplay la gala Super Bowl 2016.

Beyonce și Jay-Z sunt împreună din 2000, an în care artista și-a început colaborarea muzicală cu cel ce urma să-i devină soț. Din 2005, cei doi au început să se afișeze împreună, iar în 2008 și-au oficializat relația prin căsătorie. Înainte de Jay-Z, Beyonce a mai avut o singură relație, care a durat 9 ani, cu Lyndell Locke, un prieten din copilărie.

Jennifer Lopez a renunțat la 3 lucruri pentru a arăta bine!
Articolul anterior
Află dacă eşti predispusă la apariţia negilor şi cum te poţi proteja
Articolul următor
Alte articole interesante