CASTING! Căutăm modele la „Sărbătoarea fetelor deștepte și cochete”, ediția a IV-a

Unica.md și Lia Fia organizează pe data de 11 decembrie o adevărată sărbătoare pentru copii, în incinta Bibliotecii Municipale B.P. Hasdeu.

separator

15321624_1271470699592302_108771753_o-png
Iată ce surprize vă așteaptă:

1. Prezentarea colecției de Crăciun Lia Fia.

Dacă îți dorești ca și fetița ta să defileze pe podium în hăinuțe Lia Fia, atunci o poți înscrie la Casting aici.  Se acceptă fetițe care au vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Vineri, 9 decembrie, vom alege 10 modele care au acumulat numărul maxim de voturi.

2. Concurs de poezie de Crăciun.

Piciul tău știe o poezie de Crăciun? Atunci poate participa în concurs. Se pot înscrie atât fetițe, cât și băieței cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Trimite o scrisoare la adresa snejana.tugui@unica.md care să conțină: numele și prenumele copilului, vârsta copilului, o poezie cu tematica de iarnă, pe care o va recita (nu mai mult de 2 strofe) și un număr de telefon pentru a vă contacta. Vom alege 5 participanți prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 9 decembrie.

3. Corina Țepeș, Costi Burlacu, Smaranda Burlacu și Tatiana Heghea vin cu un recital de cântec.

Și pentru că sărbătoare fără cântec nu poate avea farmec, acești interpreți ți-au pregătit cele mai frumoase piese din albumul lor.

4. Prezentare de carte: Sărbătorile trăiesc acasă de Viorica Covalschi.

Și cum evenimentul nostru vrea să insufle dragostea de carte, vei putea cumpăra un cadou înțelept pentru piciul tău cu autograful autoarei acestei cărți.

cartea

5. Târg de Crăciun de la MolDeco.

Atât participanții, cât și invitații la la „Sărbătoarea fetelor deștepte și cochete” vor primi daruri de la partenerii evenimentului.

Partenerii evenimentului: Editura Prut Internațional, Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, MolDeco, Rich kids, Ask a MOM.

Intrarea la eveniment este liberă! Locuri limitate.

Testul indică două liniuțe? La Medpark îți confirmăm sarcina gratuit!
Articolul anterior
Vin sărbătorile! Caravana Coca-Cola revine în PMAN
Articolul următor
Alte articole interesante