Caz extrem de rar! Bebeluşul s-a născut de ziua părinţilor

Zilele de naştere ale copiilor sunt un prilej de mare bucurie într-o familie, însă cazul acestui bebeluş este mult mai special. Copilaşul a ales să vină pe lume de ziua părinţilor săi, născuţi în aceeaşi zi, la o diferenţă de timp de 50 de minute. Medicul ginecolog care a asistat naşterea bebeluşului este cel care a postat pe internet poza cu membrii familiei, însoţită de un mesaj:

separator
bebelus-nascut-de-ziua-parintilor-768x1023
„Tineţi telefonul bine! Nu o sa va vina sa credeti aceasta poveste. Acestia sunt Catalina si Tom, impreuna cu fiica lor, Lucy. Deci, sa ne intelegeme: amandoi au implinit 30 de ani. Sunt nascuti la 50 de minute distanta. Ghiciti cine s-a mai nascut pe 16 august? Da, Lucy. Ea a venit pe lume spontan, de ziua parintilor ei.”, a scris medicul ginecolog al femeii pe Facebook.
Acest caz face ca micuţa Lucy să fie unul din 48 de milioane de copii, care se nasc la aceeaşi dată cu părinţii săi. Termenul de naştere era programat cu o săptămână mai târziu, însă fetiţa s-a grăbit să vina pe lume, cu o greutate de 3,3 kg, şi a bucurat mult inimile celor doi părinţi.

Alimentele modificate genetic vor fi interzise în Rusia!
Articolul anterior
Natasha Koroleva și-a pus, din nou, voalul. A sărbătorit 13 ani de căsnicie
Articolul următor
Alte articole interesante