Ce faci cu piciul în vacanță? Vara aceasta îl poți duce la 6 tabere captivante

Ne apropiem de mijlocul verii, luna iulie, perioada când vacanța este savurată din plin, când piscinile sunt cele mai solicitate, iar topoganele sunt asaltate de copii. Vară de vară parinții  au  un angajament, poate că cel mai important care l-au avut pe parcursul anului: Cu ce să ocupe piciul  pe parcursul vacanței?! Cum să selectăm activitățile copiilor, sa le descoperim abilitățile și să le susținem dorințele aflăm de la Centrul Educațional Ingenium, în cadrul taberelor organizate.  An de an taberele Ingenium oferă copiilor posibilitatea de a combina aspectul distractiv cu cel cognitiv, astfel încât copiii șă-și satisfacă nevoile de cunoaștere, dar și de distracție. Conceptul taberei diferă de la una la alta. Vara aceasta se pot accesa ca tematică și conținut  6 tabere captivante.

IMG_3874 IMG_4145(1)

Suntem deja în  Tabăra “Expediție marină”, a 3-a tabără din vara aceasta. Am urmărit bucuria copiilor pe parcursul acestor tabere și, suntem în așteptarea taberelor următoare:

  • Tabăra de artă “În căutarea marilor artiști” (17 iulie – 28 iulie);
  • Tabăra etno-folclorică “Descoperim Moldova” (31 iulie – 11 august);
  • Tabăra științifică “În jurul lumii timp de 10 zile” (14 august – 25 august).
IMG_2618 IMG_4296

Fiecare tabăra are ca scop lărgirea orizontului de cunoaștere, formarea de noi prieteni, deprinderea jocurilor de coeziune grup, identificarea posibilităților și manifestarea  fiecărui copil în parte. Exploarearea mediului înconjurător se face prin prisma excursiilor zilnice organizate în cadrul taberelor. Astfel, în primele trei tabere copii au avut parte de o experiență de neuitat în cadrul vizitelor organizate: Conacul lui Manuc Bei,  XStyle, Centrul American de Resurse, Parlamentul Republicii Moldova, Casa Radio etc.( ,,Fun summer camp), Extrim Park , Karting, Asociația de fotbal, Academia de Șah, Serviciul Chinologic, Unica, Bazin, Roler Drome(,,Sportul și cercetașii mediului ). Pline de entusiasm au fost și momentele petrecute în călătoria cu vaporul, vizita la Centrul Hidrometeorologic, Turnul de Apă, Serviciul Piscicol etc.  desfășurate în cadrul taberei ,, Expediție marină”. Pe lîngă vizitele organizate copiii au reușit să se relaxeze în aer liber, practicînd yoga în hamac, dansuri pe plajă, jucînd șah, scene de teatru și pictînd imagini care-i inspiră.

1(1) IMG_4372

Suntem deja la finele taberei “Expediție marină” și la întrebarea cum au decurs primele trei tabere putem concluziona prin prisma imaginilor atașate , zâmbetelor copiilor, îmbrățișărilor, activităților și excursiilor desfășurate.

IMG_3683 IMG_3720

Nu în ultimul rând dorim să menționăm și fericirea părinților prin mesajele de mulțumire adresate Centrului Educațional INGENIUM:

“Am ales pentru fetita mea Tabara ,, Sportul si Cercetasii mediului,, organizata de Ingenium Cursuri Copii! Nu va pot reda emotiile, energia si entuziasmul Adelinei, nu regret nici o secunda ca am ales sa meraga la tabara chiar daca este cea mai mica, cel mai interesant este ca o iau la ora 17:30 si de la aceasta ora piina la ora 21:30 vorbeste despre competitiile sportive, concursuri, despre yoga, despre fiecare copil si personalul calificat care ii ghideaza zilnic, despre gustarile care le savureaza cu placere!”
IMG_4165 IMG_4447

Urmează alte trei tabere pline de activități interesante, locuri nemaivăzute și  oameni frumoși la chip și suflet. Vă invităm alături de noi să profitați din plin de zilele de vară!

Am reușit să te convingem?
Atunci aplică ACUM la urmatoarea tabără completând formularul sau la nr. de telefon: 060790901.

Preț: 3333 lei.

Acum ai șansa să beneficiezi de oferta BLACK FRIDAY: 25% REDUCERE pentru a 4-a Tabără din această vară “În căutarea marilor artiști” (17 iulie – 28 iulie).
Tot de ce este nevoie e să reușești în timp să rezervezi locul la cea mai artistică tabără din această vară. Oferta este valabilă din data de 13 până în 14 iulie.

Vei trăi o vară plină de distracție, vei rămâne cu experiențe impresionante în timp ce vei învăța, vei crea, vei improviza și vei călători în locuri ce merită văzute.

* Taberele se vor desfășura în zona de centru al orașului Chișinău, în incinta Hotelului EUROPA, str. Vasile Lupu 16.

Furtuna și ploaia au făcut ravagii în nordul țării
Articolul anterior
Trucuri de frumuseţe oferite de cosmeticienii celebrităţilor de la Hollywood
Articolul următor
Alte articole interesante