Ce spune directoarea grădiniței unde au fost găsite zeci de ouă expirate

După ce azi, în urma unor verificări inopinate la grădinița nr. 184 din Chișinău au fost găsite ouă expirate, directoarea grădiniței vine cu o replică. Aceasta spune că de cele întâmplate poartă răspundere ea și că „trebuia să fie mai prudentă” atunci când produsele au fost aduse, scrie tv8.md.

separator

„– Eu sunt responsabilă de toate acestea. Există și factorul uman la moment. Trebuia să fim mai precauți ca să nu se mai repete așa ceva. -De ce nu sunt verificate ouăle în momentul primirii? – Ele au fost verificate. Au fost unele scăpări. Noi înainte de a le introduce în alimentație, încă odată le verificăm și avea să vedem că termenul este expirat. Acum așteptăm să ne aducă ouă bune. – Ce v-a spus agentul economic când l-ați anunțat despre faptul că ouăle pe care le-ați primit azi sunt expirate? -Nu mi-a spus nimic. Să discutăm deja aici, la fața locului”, a spus Aliona Sinigur, directoarea grădiniței nr. 184 din Chișinău.

Ouă expirate, găsite azi în câteva grădinițe din Chișinău, în urma unui control inopinat, în urma unei verificări inopinate, făcute de angajații Agenției Naționale de Securitate a Alimentelor (ANSA). Unele dintre acestea sunt expirate încă de la finele lunii iulie. Specialiștii de la ANSA au întocmit proces-verbal pe numele directoarei. Acesta riscă amendă de la șapte la nouă mii de lei.

Cazuri similare s-au depistat și în alte grădinițe din Chișinău, cum ar fi grădinița nr. 149 din Capitală, unde au fost găsite, de asemenea, ouă alterate. De menționat că ambele grădinițe sunt din sectorul Ciocana al Capitalei.

În Moldova au fost lichidate peste 16 mii de companii, în doar doi ani
Articolul anterior
Ștefan Bănică într-o poză cu Alexandra Măceșanu, tânăra răpită. Mesajul dureros al artistului
Articolul următor
Alte articole interesante