Ce viaţă are Maria, fiica lui Vladimir Putin

Maria, fiica cea mare a președintelui rus Vladimir Putin, trăiește într-un bloc de șapte etaje, în centrul Moscovei, nu departe de clădirea Ambasadei SUA, beneficiind de servicii de protecție și pază ale Ministerului de Interne și Serviciului Federal de Protecție (FSO), rezultă în urma unei anchete jurnalistice publicate luni de săptămânalul rus de opoziție The New Times.

separator

618x412_1454342057bcc8032e

În prezent, fiica cea mare a lui Putin s-ar numi Maria Faassen, după numele soțului său, omul de afaceri olandez Jorrit Faassen, dar, până la căsătorie, aceasta — fostă studentă a Universității de Stat din Moscova — recurgea la numele de Maria Voronțova și ar fi utilizat încă patru nume diferite, potrivit anchetei.

Geep cu girofar şi gărzi de corp

Locatari ai blocului au declarat reporterilor că în clădire a început să se intre doar cu permis special după ce aici s-a instalat o tânără blondă, care circulă într-un jeep cu girofar și cu gărzi de corp. Data de naștere a tinerei blonde coincide cu cea a Mariei, fiica cea mare a președintelui rus, potrivit The New Times. În plus, unii dintre locatari susțin că au auzit că tânăra era strigată respectuos „Maria Vladimirovna” de către gărzile de corp. Jurnaliștii The New Times au stabilit că între 2006 și 2011 tânăra Maria Voronțova a studiat, într-adevăr, la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Stat din Moscova (MGU).Reporterii au încercat să contacteze foști colegi ai fiicei președintelui rus, dar aceștia fie au refuzat să vorbească, fie au pretins „sume astronomice” pentru a face unele dezvăluiri. O tânără, care trăiește în prezent departe de Rusia, a declarat că inițial toți colegii de la Universitate credeau că Maria este fiica unui ‘constructor de rachete’ sau ‘fiica unui general foarte bogat’.

ajrWjn1_700b_v2      maria

Croaziere pe Mediterana

Cu toate acestea, colegi ai fetei celei mari a președintelui rus au postat pe internet zeci de fotografii realizate în sălile de clasă sau la petreceri studențești în care apare și ea. Într-una din fotografii, tânăra despre care se crede că este fiica cea mare a lui Putin apare alături de câteva prietene într-o croazieră pe Mediterana, cu escală în Monte Carlo și Italia. Jurnaliștii ruși scriu că închirierea unui astfel de vas costă între 35.000-40.000 de euro pe săptămână.

PAY-Maria-PutinÎntr-o alta, ea apare în costum de carnaval într-un bar în orașul Maastricht (Olanda). Studenta Voronțova a absolvit facultatea cu nota 10 în 2011 cu o lucrare de licență pe probleme de endocrinologie și deficiențe de creștere la copii, iar conducătorul său științific, Ivan Dedov, a devenit după aceea președinte al Academiei de Științe Medicale a Rusiei, în timp ce fiul acestuia a fost numit judecător la CEDO, scrie sursa citată. Soțul fiicei lui Putin a venit în Rusia în 2006 cu scopul de a se angaja la Gazprom, unde a și început să lucreze peste un an. La acea dată, el o cunoștea deja pe fiica președintelui rus, conform publicației.

În 2010, el ar fi fost agresat de agenții de securitate ai bancherului Matvei Urin. Surse din cadrul poliției Moscovei au declarat, sub rezerva anonimatului, pentru The New Times, că de reținerea bodyguarzilor lui Urin s-a ocupat personal Vladimir Kolokolțev, pe atunci șeful poliției moscovite. La câteva zile după aceasta, a fost retrasă licența de funcționare pentru trei bănci ale lui Urin.

sursa

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

O femeie a suferit dureri atroce ani în șir, după nașterea celui de-al patrulea copil. Descoperirea șocantă pe care a făcut-o după ce a mers la medic

O femeie din Columbia, care a suferit dureri atroce timp de 11 ani, a fost șocată să descopere că motivul pentru care se simțea atât de rău avea să fie un ac și o ață, uitate în corpul ei, după ce a născut al patrulea copil.

ginecolog

María Aderlinda Forero a fost operată după ce a dat naștere celui de-al patrulea copil. Femeia în vârstă de 39 de ani, din Columbia, și-a legat trompele uterine pentru a nu mai putea rămâne însărcinată, dar, accidental, medicii au uitat în corpul ei un ac și o ață, încă din 2012, scrie protv.ro, conform Mirror.

La doar câteva zile după procedura de ligaturare a trompelor, María a început să acuze dureri puternice, care s-au agravat treptat.

I s-a prescris paracetamol pentru a o ajuta să facă față durerilor, însă fără succes. Durerea a continuat să crească și, în cele din urmă, medicii i-au prescris analgezice mai puternice, precum meloxicam.

María, care locuiește în satul rural San Isidro, în apropiere de Medellín, a declarat că durerea era atât de puternică încât, deseori, nu reușea să doarmă sau să se deplaseze.

Situația i-a bulversat viața și a dus la o serie de schimbări de locuri de muncă. A sfârșit prin a trăi cu această afecțiune dureroasă timp de peste un deceniu, înainte de a fi descoperită cauza.

María a explicat că, din motive economice și din cauza distanței mari, trebuia să se deplaseze în oraș cu motocicleta soțului ei pentru a merge la medic. Cuplul era adesea în imposibilitatea de a se deplasa în lunile de iarnă din cauza stării drumurilor din comună.

Afecțiunea ei a fost în cele din urmă diagnosticată atunci când o ecografie și un RMN au arătat cauza durerii, lăsând-o pe María și pe medici înmărmuriți.

Se pare că a trecut prin 4.000 de zile de chin din cauza unui ac și a unei ațe, rămase în corpul ei.

Ligaturarea trompelor, cunoscută și sub numele de legarea trompelor, este un tip de contracepție permanentă.

În timpul procedurii, trompele uterine sunt tăiate, legate sau blocate definitiv.

Pentru a efectua operația, se introduce un ac sau se face o tăietură prin buric, astfel încât abdomenul să poată fi umflat cu gaz.

În cele mai multe cazuri, medicul folosește instrumente pentru a sigila trompele prin distrugerea unor părți din pereți sau prin blocarea lor cu inele sau cleme de plastic.

Un bebeluş s-a rostogolit şi a căzut în apă, cu faţa în jos într-o piscină! Vezi care a fost reacţia părinţilor săi
Articolul anterior
Dezvăluiri noi privind ingredientele toxice conţinute în drajeurile colorate de ciocolată!
Articolul următor