Cea mai inofensivă metodă de contracepţie!

Metodele şi mijloacele de contracepţie au fost folosite de oameni cu mii de ani în urmă. Acestea ne permit să planificăm calendarul pentru o sarcină la care visăm sau să prevenim o sarcină nedorită.

separator

Pharmatex_Stend_print2În prezent există multe metode şi mijloace de contracepţie eficiente, însă  unele din ele au şi dezavantaje: sunt contraindicate femeilor care alăptează sau care suferă de unele patologii.

Dar există şi mijloace de contracepţie inofensive, ca de exemplu – Pharmatex. Acest mijloc de contracepţie este recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, ca  contraceptiv ce poate fi utilizat fără nicio restricţie medicală.

Pharmatex este un contraceptiv non hormonal, local,  sigur și efectiv, produs de către compania farmaceutica «Laboratoire Innotech International», Franţa, care are o gamă largă de produse concepute special pentru orice femeie de vârstă reproductivă.

Stand_Pharmatex_850x2000Pharmatex, este potrivit pentru doamnele care suferă de boli cardiovasculare (ca hipertensiunea arterială), tulburări metabolice (hiperlipidemie, diabet etc.), boli hepatice, cancer mamar şi cel de col uterin, de femeile care fumează şi de cele care alăptează, sau cărora le este contraindicată altă metodă sau mijloc de contracepţie.

Substanţă activă a Pharmatex, este clorură de benzalconiu – un spermicid şi un antiseptic în acelaşi timp.

Studiile clinice au relevat, ca în afară de acțiune spermicidă, adică de  distrugere a spermatozoizilor, substanţa activă a Pharmatex, clorura de benzalconiu, mai are şi acţiune bactericidă şi antivirotică.

Prin substanţa sa activă, clorura de benzalconiu, Pharmatex acţionează strict local, fără să provoace efecte nedorite şi fără să modifice flora vaginală, respectând PH-ul vaginal. Are acţiune rapidă şi eficientă (demonstrat 98.8%), nu este iritant pentru mucoasa vaginală.

Pentru a avea eficienţă maximă nu se recomandă folosirea  Pharmatex cu alte medicamente administrate pe cale vaginală (antifungice, antitrichomonas, antibacteriene, antiseptice, antiherpetice, produse cu administrare locală ce conţin estrogeni).

Eficacitatea contraceptivului Pharmatex depinde în mare măsură de corectitudinea modului de utilizare a lui. Un aspect important este faptul că substanța activă Pharmatex poate fi inactivată de urme chiar fine de săpun. Prin urmare, igiena locală înainte cu și după 4 ore de la contactul sexual, la administrarea Pharmatex,  trebuie făcută cu apă și atât. De asemenea, nu sunt indicate băi în cadă, piscină sau mare în același interval de timp, deoarece există riscul diluării substanței active și scaderea efectului contraceptiv.Ține cont: repetă administrarea Pharmatex în cazul unui contact sexual repetat.

1

Gama Pharmatex conţine:

1.    Pharmatex comprimate vaginale –pentru o secreţie vaginală abundentă, acţionează după 10 min. de la administrare, durata de acţiune  – 3 ore;

2.    Pharmatex capsule – pentru o secreţie vaginală moderată, acţionează după 8-10 min. de la administrare, durata de acţiune  – 4 ore;

Inoteh3.    Pharmatex ovule – pentru o secreţie vaginală normală, acţionează după 5-10 min. de la administrare, durata de acţiune  – 4 ore;

4.    Pharmatex cremă – pentru hiposecreţie vaginală, acţionează imediat după utilizare, durata de acţiune  – 8 ore.

Dacă îţi doreşti un mijloc sigur de contracepţie, fără efecte adverse şi fără contraindicaţii, alege Pharmatex!

LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France

Gestul disperat al unei anorexice. Și-a crestat cuvântul „grasă” pe burtă!
Articolul anterior
Nicoleta Luciu –un nou scandal cu soțul!
Articolul următor
Alte articole interesante