Coconadă în mișcare! Unica Sport pregătește fizic mămicile pentru naștere

Viitoarele mămici au avut parte de o lecţie în mişcare. Și asta pentru că Unica Sport le-a dat întâlnire în unul dintre Centrele pentru Sănătatea Femeii din Capitală, unde nu doar că le-a vorbit despre modul sănătos de viață, dar le-a şi învăţat cum să facă exerciţii fizice în această perioadă.

separator
bezymyannyferfererfererferfrey

După ce au discutat, ca între fete, despre rolul alimentaţiei în sarcină, graviduţele nu s-au sinchisit să exerseze alături de instructorul Unica Sport, Ana Stepanovici, mișcări esențiale în perioada de sarcină.

f2

Astfel, viitoarele mămici au învăţat cum să inspire și expire în timpul travaliului şi pe ce grup de mușchi trebuie să pună accent ca să nască mai uşor.

„Pentru a da viață unui copilaș sănătos, mămica trebuie să pună accent pe mișcare, alimentație corectă și, desigur, să aibă grijă de ea din toate punctele de vedere. Ceea ce face în timpul sărcinii, își vede rostul după ce naște”, a spus Ana Stepanovici, instructor Unica Sport. Le-a dat și „tema pentru acasă”: „1.Pentru a avea sâni fermi, împreunăm mâinile în fața pieptului și le apăsăm cât mai tare una în alta timp de 3-5 secunde. 2.Tonifiem mușchii mâinilor: luăm în fiecare mână câte o sticlă cu apă și efectuăm flexii și extensii. 3. Nu uităm de respirație și întărirea mușchilor pelvieni, exercițiile Kegel sunt perfecte în acest sens.”

f3

La final, Ana Stepanovici le-a oferit mamelor și câte un cadou, certificate pentru antrenamente gratuite timp o săptămână la Unica Sport.

f1

Graviduţele au rămas încântate de întâlnirea de suflet şi mişcare de care au avut parte împreună cu instructorul Ana Stepanovici de la sala Body Slim, Unica Sport.

Iată cu cine seamănă Cezara!
Articolul anterior
Te invităm în bucătăriile starurilor!
Articolul următor
Alte articole interesante