Coconadă în mișcare! Unica Sport pregătește fizic mămicile pentru naștere

Viitoarele mămici au avut parte de o lecţie în mişcare. Și asta pentru că Unica Sport le-a dat întâlnire în unul dintre Centrele pentru Sănătatea Femeii din Capitală, unde nu doar că le-a vorbit despre modul sănătos de viață, dar le-a şi învăţat cum să facă exerciţii fizice în această perioadă.

separator
bezymyannyferfererfererferfrey

După ce au discutat, ca între fete, despre rolul alimentaţiei în sarcină, graviduţele nu s-au sinchisit să exerseze alături de instructorul Unica Sport, Ana Stepanovici, mișcări esențiale în perioada de sarcină.

f2

Astfel, viitoarele mămici au învăţat cum să inspire și expire în timpul travaliului şi pe ce grup de mușchi trebuie să pună accent ca să nască mai uşor.

„Pentru a da viață unui copilaș sănătos, mămica trebuie să pună accent pe mișcare, alimentație corectă și, desigur, să aibă grijă de ea din toate punctele de vedere. Ceea ce face în timpul sărcinii, își vede rostul după ce naște”, a spus Ana Stepanovici, instructor Unica Sport. Le-a dat și „tema pentru acasă”: „1.Pentru a avea sâni fermi, împreunăm mâinile în fața pieptului și le apăsăm cât mai tare una în alta timp de 3-5 secunde. 2.Tonifiem mușchii mâinilor: luăm în fiecare mână câte o sticlă cu apă și efectuăm flexii și extensii. 3. Nu uităm de respirație și întărirea mușchilor pelvieni, exercițiile Kegel sunt perfecte în acest sens.”

f3

La final, Ana Stepanovici le-a oferit mamelor și câte un cadou, certificate pentru antrenamente gratuite timp o săptămână la Unica Sport.

f1

Graviduţele au rămas încântate de întâlnirea de suflet şi mişcare de care au avut parte împreună cu instructorul Ana Stepanovici de la sala Body Slim, Unica Sport.

Doina Sulac a născut un băiețel: ,,Am o fată și un băiat, Domnul m-a binecuvântat”

Doina Sulac a devenit mămică a doua oară! Artista a adus pe lume un băiețel sănătos.

Doina a făcut anunțul în această seară, 25 martie. Micuțul a venit pe lume la Institutul Mamei și Copilului.

Mămica fericită a publicat un mesaj duios pe pagina sa de facebook:

,,Am adus pe lume un băiețel!!! Sincere mulțumiri Institutului Mamei și Copilului din Capitală, pentru profesionalizm, în special Dlui director Sergiu Gladun care mi-a asistat nașterea prin cezariana. Recomand tuturor mamelor însarcinate să nască la acest spital public care dispune de condiții excelente, reparat și modernizat la cel mai înalt nivel de Guvernul României. Mulțumim, dragă Românie, pentru ajutorul acordat Moldovei. Am o fată și un băiat, Domnul m-a binecuvântat!!! 🙏❤️”, a menționat Doina Sulac.

În aceeași postare, artista a împărtășit cateva imagini în care își ține comoara la piept, dar și un filmuleț din sala de operație.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil şi stând în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi persoane în picioare

Doina Sulac mai are o fiică, pe nume Nicoleta, în vârstă de 17 ani.

În toamna anului 2022, artista s-a căsătorit cu iubitul ei, Isidor Tănase.

Felicitări părinților, multă sănătate familiei!

O femeie a născut într-un magazin din Piatra Neamț. Susține că nu știa că e însărcinată

O femeie în vârstă de 40 de ani a născut în toaleta unui magazin alimentar din Piatra Neamț, vineri, 24 martie.

Aceasta le-a spus cadrelor medicale ajunse la fața locului că nu știa că este însărcinată, a transmis Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ.

„Sarcina nu era luată în evidenţă. Pacienta susţine că nu ştia că este însărcinată. A născut în toaleta „Cherhana Precista” un băiețel de aproximativ 3 kilograme”, au declarat reprezentanţi ai SAJ Neamţ, conform Agerpres.

Pacienta şi nou-născutul au fost preluaţi de un echipaj şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, secţia Obstetrică-Ginecologie.

Interpreta Luciana Spînu a născut: ,,O dată semnificativă și puternica emoțional pentru mine”

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară. Ieri, 23 martie, ea a adus pe lume un băiețel sănătos. Soția regretatului muzician Dorin Ieșeanu a făcut anunțul astăzi, pe pagina sa de socializare, mărturisind că micuțul a venit pe lume ,,într-o dată semnificativă și puternică emoțional” pentru ea.

Tânăra interpretă Luciana Spînu a dezvăluit detalii despre relația cu  actualul său partener de viață | Unica.md

,,E minunat cum ne poate uimi Universul!
❤️❤️❤️ 23.03.23 ❤️❤️❤️
A venit pe lume copilașul nostru minune.
Mult mai devreme decât ne-am așteptat, însă a ales o dată semnificativă și puternică emoțional pentru mine. Nu o să intru în detalii pentru că cine trebuie înțelege despre ce vorbesc.
Va îmbrățișez pe toți cei cu inima curată și sinceră și vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături în cele mai grele, dar și în cele mai deosebite momente din viața noastră.
,, Câinii latră, ursul merge”, iar îngerul nostru de sus ne este mereu protector!
Apropo, nu uitați că omul dă ce are-n suflet!
Nu uitați să fiți buni și să trăiți fiecare clipa, pentru că nu știm niciodată ce surprize ne pregătește viata. Mulțumesc celor ce își fac griji pentru noi… suntem bine…”, a dezvăluit interpreta, pe Instagram.

În urmă cu doi ani, pe 24 martie 2021, Luciana Spînu a rămas singură, cu un copil de doar câțiva anișori. Soțul interpretei, muzicianul Dorin Ieșeanu, s-a stins la doar 33 de ani, în urma complicațiilor cauzate de Covid-19.

După o durere imensă, interpreta și-a dat o nouă șansă pentru ea și fiul ei, Stelian. Mai jos, video emoționant publicat de tânăra mămică:

Iată cu cine seamănă Cezara!
Articolul anterior
Te invităm în bucătăriile starurilor!
Articolul următor