Copii bătuți chiar de directoare, la o grădiniţă privată

Scene incredibile surprinse de camerele de supraveghere montate într-o grădiniţă privată. Părinţii plăteau tarife deloc de neglijat ca micuţii lor să fie în siguranţă.

separator

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o grădiniţă din București se vede cum directoarea instituției, trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar din București spun că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal, potrivit Digi24.ro.

În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce ceartă copiii şi îi trage de haine.

Ce crede bărbatul despre corpul femeii!
Articolul anterior
O bunicuță de 73 de ani e bodybuilder!
Articolul următor
Alte articole interesante