Copiii născuți la Medpark și prietenii lor au sărbătorit „Medpark Baby Fest 2015”

„Medpark Baby Fest 2015” i-a adunat împreună pe copiii născuți la Spitalul Internațional Medpark, alături de prietenii și părinții lor. Sute de familii care fac parte din comunitatea Medpark au venit pe 6 iunie în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, pentru a sărbători primul festival al „Med-Picilor”.

separator

Idris Ozcelik, manager general Medpark: „În familia Medpark sunt deja peste 1500 de copii născuți. Prin acest eveniment îi sărbătorim pe ei, dar și faptul că împreună cu echipa noastră de profesioniști, care include maternitatea, pediatria și Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală, am reușit să devenim cel mai bun spital privat din Moldova. Ne mândrim că le putem oferi clienților noștri servicii de calitate, la standarde internaționale, care sunt apreciate de părinții și copiii prezenți la acest eveniment.”

bf1

„Medpark Baby Fest 2015” poate fi considerată o zi de naștere comună a tuturor copiilor care s-au născut la Medpark. Programul complex al evenimentului a inclus ateliere, jocuri, concursuri, tombole cu premii și multe surprize, iar participanții au fost apreciați pentru curaj, istețime și spirit de echipă, fiind decorați cu diplome de merit. Părinții care au ales Maternitatea Medpark și-au împărtășit emoțiile și amintirile legate de cel mai fericit eveniment din viața lor.

Doina, mamă care a născut la Medpark: „Medpark mi-a oferit confort și siguranță pentru perioada nașterii, dar și după, ceea ce contează cel mai mult, ne-am simțit foarte bine atunci și asta e important.”

Igor, tatăl unui copil născut la Medpark: „Am hotărât cu toată familia că soția va naște la Medpark, pentru că am fost informați că este un spital performant, care are o echipă de medici foarte și foarte experimentați. Ne-am convins că a fost cea mai bună alegere.”

bf5

Maternitatea Medpark este prima alegere a multor mămici, deoarece aici găsesc totul pentru o sarcină și o naștere sigură: o echipă de medici profesioniști, serviciul de monitorizare a sarcinii, pachete de naștere și programe educaționale pentru părinți. Iar în acele rare ocazii când bebelușii au nevoie de îngrijiri speciale, pot beneficia de toate avantajele Unităţii de Terapie Intensivă Neonatală Medpark. Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală Medpark, singura de acest fel în domeniul privat, este gata să acționeze prompt în orice moment, fiind dotată cu toate echipamentele necesare recuperării cât mai rapide a nou-născutului.

bf3

Pentru informații suplimentare accesați www.medpark.md sau apelați numărul de telefon: 0 22 400040.

Cât durează detoxifierea completă a organismului
Articolul anterior
Cum s-a schimbat moda într-o sută de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante