Copiii Valeriei, dezvăluiri șocante despre tatăl lor!

Cei trei copii ai Valeriei, interpreta din Rusia, Anna, Artem și Arsenii au vorbit pentru prima dată în public despre cum tatăl lor biologic îşi bătea joc de mama lor, în timpul căsniciei acestora.

separator

906ed1b4204536fb5d9266112d727555În emisiunea «Новые русские сенсации», copiii au dezvăluit că tatăl lor, Alexandr Shulghin, fostul soţ al Valeriei, compozitor și producător rus, o agresa fizic nu doar pe mama acestora.

24451Artem, fiul cel mijlociu al interpretei, a spus că tatăl său a început să îl lovească de la şapte luni, iar la vârsta de un an micuţul a fost dus la bunica, pentru a fi scăpat de agresiunile tatălui. La început Shulgin se bucurase că va avea moştenitor, dar „ulterior aveai impresia că îl ura”, susţine sora lui Artem. „Asta pentru că nu semăna cu el, ci avea trăsăturile moştenite de pe linia mamei. Eu în schimb eram copia lui, dar asta nu m-a salvat de la teroare.”, a mai adăugat Anna.

Shulgin era un vegetarian înrăit şi interzicea copiilor să consume carne. În schimb pe Anna, fetiţa cuplului, o forţa să mănânce înghețată, deşi copila manifesta alergie la acest produs. Bunica, mama Valeriei, le oferea micuţilor carne şi le spunea că se numeşte peşte, ca nu cumva aceştia să se scape cu vorba.

67-1-696x392Altădată, fetiţa a fost scoasă în stradă, într-o pijama, de către tatăl său, pentru că nu îşi spălase dinţii înainte de culcare, chiar dacă Anna avea febră. Şi pe Artem, tatăl său l-a aruncat într-o cuşcă de câine, pentru că copilului îi venea la un moment dat să vomite în maşină.

yyyy

Chiar dacă Valeria era însărcinată cu cel de-al treilea copil, fostul ei soţ nu a renunţat la bătăi, teroare, ţipete şi înjosiri. Astfel, interpreta a hotărât să fugă, după 10 ani de căsnicie.

Arsenii, cel de-al treilea copil al cuplului, a fost adus pe lume în secret de tatăl său. Acesta nu-şi aminteşte mai nimic despre Shulgin. Valeria a divorțat de Shulgin în 2002.

Tatiana Spînu recunoaște: “M-a părăsit pentru alta”
Articolul anterior
Iată cum arată inelul de căsătorie a Xeniei Deli!
Articolul următor
Alte articole interesante