Creativitatea copiilor nu are limite

Copiii se lasă foarte ușor purtați de valul creativității și îmbină armonios imaginația și dorința de a se exprima. Pe tărâmul creativității lor se întâlnesc personajele reale și cele din lumea poveștilor.

separator

Pentru a-i ajuta pe copii să își cultive constant creativitatea, brandul autohton „Ponti” propune colecția de șorțuri și cotiere „Picasso” – astfel cei mici își pot pune în aplicare planurile creative, fie că le place să gătească, să picteze sau să o facă pe micii grădinari.

Campania „Copii DININIMA” recomandă „Ponti”, care vine în ajutorul părinților cu o gamă variată de șorțuri, cotiere, papioane, colanți și altele pentru stilul și confortul celor mici. Materialele de calitate și imprimeurile originale au menirea să asigure copiilor doza de bună dispoziție și inspirație.

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

Irina Rimes își surprinde fanii cu o piesă nouă, la o săptămână după ce a lansat „Bandana”
Articolul anterior
Lady Gaga a reușit să adune laolaltă cinci foști președinți americani
Articolul următor
Alte articole interesante