Cuconada fostelor graviduţe de la Unica Sport

Fostele graviduţe de la Unica Sport şi-au dat întâlnire într-un local din Capitală. Şi cum toate, de curând, au devenit mămici, acestea nu şi-au lăsat bebeluşii acasă, ci au venit să se laude cu minunile din viaţa lor.

separator
20141211_150017

Timp de câteva ore, proaspetele mămici au vorbit cu entuziasm despre micuţii lor, despre nopţile nedormite şi despre alte lucruri legate de perioada post-natală.

“Prima naştere a fost foarte grea şi dureroasă. Acum am avut impresia că am născut uşor şi repede. Cred că a contat foarte mult că am făcut sport în timpul sarcinii. Am ştiut să-mi controlez respiraţia şi să forţez atunci când apăreau contracţiile”, a spus Cristina.

20141211_150031

“Eu am fost la antrenament până în ultima zi de naştere. Credeam că voi naşte mai târziu, nu pregătisem nici bagajul pentru maternitate. Prietena mea, care făcea sport împreună cu mine, avea pregătit deja bagajul, aşa că a venit la spital şi mi l-a adus pe al ei. Când a intrat în salon, medicii au întrebat-o dacă a venit să nască. A fost tare amuzant, pentru că şi ea avea burtica destul de mare”, a spus Stela.
Aliona Trifan, antrenorul graviduţelor, le-a felicitat pe mămici şi a adăugat: “Pentru mine este neobişnuit să le văd fără burtici. Sunt mai slabe, ce-i drept mai obosite, dar fericirea li se citeşte pe faţă.

20141211_150014

Ca femeie care am avut două naşteri sunt absolut convinsă că dacă faci sport în timpul sarcinii, naşterea decurge mult mai uşor. Pe lângă faptul că poţi controla acest proces fiziologic, şi emoţional eşti pregătită de naştere“, a spus Aliona Trifan.

Toate aşteaptă cu nerăbdare să revină în sala de sport.

alte Articole interesante