Cum arată Bianca Drăguşanu, însărcinată în 7 luni!

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină mamă. Vedeta este însărcinată în 7 luni, iar cu această ocazie a postat recent o poză pe contul său de socializare, însoţită de un mesaj:

separator
„E o zi însorită. Am 7 luni astăzi. Abia aştept să îmi cunosc fetiţa”.

biencutza_93996100Partenera lui Victor Slav a postat acest anunţ, după ce fanii erau înspăimântaţi că vedeta a ajuns la spital şi s-ar fi spus că are probleme cu sarcina.

Bianca a declarat fanilor că a adăugat 9 kg în sarcină, până în acest moment, şi că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. De asemenea, aceasta a dat de înţeles că nu-şi va alimenta la sân bebeluşul din motive medicale, fapt ce a încins spiritele printre susţinătoarele modului natural de alimentaţie la nou-născuţi.

Vedeta a mărturisit cu doar câteva zile în urmă că a stabilit cu medicul ei să întrerupă lactaţia, dacă acest lucru se va produce, pentru că nu poate urma un regim bazat pe carne şi legume fierte, aşa cum recomandă cei mai mulţi dintre specialişti. Blondina se teme că alimentaţia ei, săracă în proteine animale şi bazată pe fructe şi legume crude, i-ar face mai mult rău decât bine copilului. După aceste afirmaţii o bloggeriţă a simţit nevoia să-i explice viitoarei mămici că se înşală în privinţa aşa-zisei diete stricte.

sursa

A descoperit ceva şocant într-o pungă de covrigei, după ce a deschis-o! Ce decizie a luat magazinul
Articolul anterior
O ecografie de sarcină a devenit virală! Un detaliu fascinant a uimit toată lumea
Articolul următor
Alte articole interesante