Cum să alegi nașii bebelușului

Deși pare o misiune ușoară, alegerea nașilor bebelușului este un lucru ce presupune multă responsabilitate, întrucât nanii sunt considerați mâna dreaptă a părinților. Aceștia vor avea un rol semnificativ în viaţa copilului tău. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când alegi nașii de botez ai micuțului?

separator

  1. Ia în considerare trăsăturile de caracter ale nașilor.
  2. Un naș bun trebuie să aibă un comportament cuviincios în preajma copilului, să-i poată oferi lecții de viață celui mic. Persoana în cauză trebuie să se declare bucuroasă să accepte acest rol și responsabilitatea
  3. Nașii ar trebui să aibă valori morale și etice similare cu ale părinților
  4. Nanii din familie, o soră sau un verișor, ar putea avea o conexiune mai puternică cu cel mic și o mai mare credibilitate în fața copilului.
  5. Este bine să alegi nași care își vor vedea finul destul de des și vor avea ocazia să interacționeze cu copilul, să ia parte la evenimente importante, să-l sprijine la nevoie, să îi ofere sfaturi utile în momentele dificile din viaţa lui.
  6. Naşii pe care îi alegi trebuie să aibă un puternic simt al responsabilităţii, pe care poţi conta ori de câte ori ai tu nevoie în creşterea celui mic.
  7. Poți vorbi chiar şi cu un preot, duhovnicul îți poate oferi sfaturi bune în acest sens.

Video. Iată cine este ”Miss Naturalețe 2017” by Antos!
Articolul anterior
Vezi cum se face blefaroplastia sau remodelarea estetică a pleoapei
Articolul următor
Alte articole interesante