Cum să crești copii inteligenți, manierați și ascultători! Sfaturi utile de la specialiști în domeniu

Centrul de dezvoltare personală ABeZe organizează cea mai mare lecție deschisă de bune maniere. Un eveniment adresat în mod special părinților, cei care sunt direct responsabili de educația într-un stil manierat a copiilor săi.

separator

Cei mai buni specialiști în domeniul educației, dar și cei care au grijă de o dezvoltare corectă a copilului, vor fi cei care vor oferi cele mai utile sfaturi: Loretta Handrabura, viceministrul Educației, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, directorul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău, Dorina Arsene, directorul Centrului de dezvoltare personală ABeZe, lector de bune maniere, Mariana Bahnaru, profesoară de arta comunicării, Lilia Maximenco – psiholog, Irina Popov- pediatru.

 “Invităm cu drag toți părinții interesați de o schimbare a modului de educație a copiilor săi. Specialiștii vor oferi exemple și metode prin care vor demonstra importanța respectării bunelor maniere pentru o reușită esențială în viață.

Cel mai important pentru un copil sunt cei 7 ani de-acasă care, ajustați la cele mai bune practici, aduc rezultatele cele mai pozitive. Oferind copiilor alte alternative decât calculatorul și internetul puteți avea cei mai inteligenți, manierați și ascultători copiii”, a menționat Dorina Arsene, directorul Centrului ABeZe.

Scopul evenimentului este promovarea comportamentului manierat ca o reușită garantată în viitorul fiecărei persoane printr-o atitudine amabilă atât acasă, cât și în societate sau la școală. De asemenea, vor fi prezentate metodele predate la centrul ABeZe, astfel încât efortul depus de părinți în cei 7 ani-de-acasă să aibă rezultat, iar copii să fie educați și manierați.

Cei care vor participa la eveniment vor cunoaște cum pot schimba unele tactici în educație pentru a avea cei mai manierați copiii. Vor afla detalii despre Centrul de dezvoltare personală ABeZe, ce oferă cursuri foarte utile pentru dezvoltarea copiilor. Vor putea discuta atât cu psihologul, cât și cu pediatrul despre unele dificultăți pe care le au. De asemenea, cei mai îndrăgiți interpreți de la noi, Victoria Lungu, Costi Burlacu, Corina Tepes, Aura, Ady Carp, vor oferi  un concert gratuit.

Evenimentul la care vor participa 300 de persoane este organizat în colaborare cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău.

Cea mai mare lecție de bune maniere va avea loc la restaurantul Sala de aur, sâmbătă, 27 septembrie cu începere de la ora 11:00 și va dura 2 ore.

Doritorii de a participa o pot face gratis, important doar să faceți înscriere la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com sau la numărul de telefon cu un mesaj: 068210006.

Spaima femeilor care nasc! Vezi cum a depășit-o Mariana Șura
Articolul anterior
Dana Rogoz te învaţă cum să-ţi faci bucle rapid!
Articolul următor
Alte articole interesante