Delia a asistat la nașterea nepoatei sale: a filmat întreaga intervenție

Delia e în culmea fericirii! A devenit mătușă. Oana, sora artistei, a născut în urmă cu puțin timp. Ca o soră și o nană foarte bună, Delia a fost alături de Oana, a stat cu sufletul la gură până când operația s-a încheiat și s-a asigurat că totul este bine. Mai mult, artista a avut curajul să filmeze întreaga intervenție chiar în sala de operație, asistând la naștere nerăbdătoare să își vadă nepoțica. Aceasta a împărtășit mai multe imagini din sala de naștere.

separator

Durerile au cuprins-o pe Oana Matache în jurul ore 4 azi dimineață și a ajuns de urgență la maternitate. Tânăra nu a putut naște natural, așa că medicii au decis să o supună unei intervenții de cezariană.

„De la 4 sunt la spital. Într-o primă fază când am văzut copilul am rămas așa puțin blocată, dar m-a salvat Delia. Ea a fost și moașă. Ea a filmat până și cezariana. Răzvan, soțul Oanei nu era în stare să reziste. Ea din întâmplare a rămas lângă soră-sa. A avut forța necesară să filmeze. Când mi-a arătat nu mi-a venit să cred că a rezistat acolo. Nici ea nu și-a dat seama. Acum cred că stă acasă și se uită pe filmări și abia acum realizează”, a declarat Gina Matache, mama artistei, la Antena Stars.

Fetița este sănătoasă, are 3,3 kilograme. Din poză se poate deduce că micuța va purta numele Jessica.

sursa

 

Leii moldovenești din hârtie vor dispărea treptat din circulație
Articolul anterior
Vladimir Presnyakov și Natalia Podolskaya și-au arătat fiul!
Articolul următor
Alte articole interesante