Desen demn de cartea recordurilor! Copiii de la grădinița nr. 225 din Capitală au desenat toamna pe 1 km de hârtie

Copii au desenat peisaje de toamnă, fructe și legume, timp de o oră, pe un kilometru de hârtie. Educatorii au dorit astfel să-i aducă un omagiu toamnei. Micuții de la grădinița nr. 225 din sectorul Ciocana al Capitalei s-au arătat încântați să coloreze pe o coală de hârtie enormă.

separator

Morcov, copac, cartof, zămos, o casă, iarbă, nouri, pământ, mere și copaci – de toate s-au regăsit în noua lucrare. Reprezentanții administrației instituției spun că picii sunt creativi și au dorit să valorifice talentul acestora. ”Am vrut ca să facem și un desen record astăzi. Cel mai lung desen în acoarelă, creion, cariocă. Am vrea, de ce nu, să încercăm să valorificăm acest desen pe care îl realizează astăzi copii” a spus Ala Vasilachi, directorul grădiniței 225.

La sărbătoarea toamnei, fiecare grupă a valorificat un fruct sau o legumă de sezon. Copii, împreună cu părinții, au realizat lucrări din acel aliment. ”Copii mereu sunt entuziasmați când merge vorba de sărbători, de creații. Sunt confecționate din stofă. Croșetare și deacuma fetru. Copii m-au ajutat la ață. Mi-au dat ața. Au decupat și frunzușițele” , a spus Natalia Isac, mamă.În instituție învață 900 de copii. Grădinița este cea mai mare din țară.

sursa: www.publika.md

Transformare uimitoare! A slăbit 70 de kilograme cu Unica Sport și arată ca un fotomodel
Articolul anterior
Dinții de lapte sunt prețioși în lupta cu multe boli
Articolul următor
Alte articole interesante