Despre expunerea goliciunii copiilor pe internet sau în spațiul public. Unde pot greși părinții?

Problema siguranței copiilor în spațiul virtual este un subiect actual. Deși este un domeniu vast și util de informare, internetul rămâne a fi un loc împânzit de riscuri și de pericole pentru copii, unul dintre acestea fiind pornografia infantilă. Din păcate, acest fenomen există și copiii pot ajunge victimele intențiilor răuvoitoare ale anumitor persoane prin internet. Oamenii legii se află mereu în căutarea unor modalități de oprire și anihilare a activităților dăunătoare din spațiul virtual ce îi vizează pe minori.

separator
77b95ef48f29ebfa257bcd5bf4096437-1428652471

Chiar și așa, ilegalitățile se comit, iar, de vină, se pare că sunt și părinții, care în anumite cazuri nu fac altceva decât să încurajeze pedofilia prin gesturile lor.

Cele expuse mai jos sunt un semnal de alarmă pentru părinți, de a fi mai precauți în ceea ce privește administrarea spațiului online. Iată ce scrie un autor în materialul său, pe care l-a intitulat ,,Raiul pedofililor în grupurile de mămici”:

,,  …  Al doilea penis l-am văzut pe la vreo 17 ani în trenul Bălţi-Ocniţa. Scenariu clasic pe atunci: bărbat în trenci, desface poalele şi se masturbează în faţa fetiţelor speriate. Toate fetele din generaţia mea au trecut prin şocurile „trenciurilor” obsedaţilor sexual.

Cu vreo 25 de ani în urmă pedofilii şi obsedaţii sexual trebuiau să se ducă prin parcuri, prin trenuri şi troleibuze pentru ca să găsească vreo fetiţă sau vreun băieţel în faţa căruia să-şi expună organele sexuale.  Acum ei pot sta acasă, relaxaţi şi să primească tot ce vor, fără a coborî din pat. Este suficient să adere la orice grup de mămici de pe Facebook, să-şi scoată scula din pantaloni, să înceapă să privească pozele postate de aceste mămici şi să se masturbeze.

Cu câteva luni în urmă o mamă postase într-un grup o poză cu fetiţa ei în sânii goi, micuţi, care abia începeau să se rotunjească. Fetiţa avea o problemă de sănătate şi mămica ei căuta sfaturi şi sugestii de stabilire a diagnosticului pe o reţea de socializare.

Derulând acum wall-ul de Facebook şi uitându-mă la poze, mă pomenesc  la un moment dat cu o puţă pe tot ecranul! Un vagin inflamat! Fără nimic blurat! O poză clară, focusată foarte bine pe organele genitale ale unei fetiţe. Mama acestei micuţe consideră absolut normal ca eu şi cele câteva milioane de utilizatori Facebook putem să ne uităm nestingherit la poza cu fetiţa ei în care i se văd şi organele genitale şi orificiul anal! Pe ea o interesează doar cu ce să ungă zona inflamată dintre picioarele fetiţei. Atât.

OMG! Ca să vezi, o poză intimă, nud, cu o fetiţă, este postată nu de un pedofil obsedat, dar de mama ei, cea care trebuie s-o protejeze şi să aibă grijă de ea.

E clar, fetiţa are o problemă şi trebuie consultată de un medic. Mă uit fugitiv peste comentarii şi ştiţi ce mă şochează?! Din cele peste 1000 (O MIE!!!) de comentarii nu găsesc niciunul care să-i spună mamei că a încălcat dreptul acestui copil, că această poză atât de intimă nu trebuie expusă pe o reţea de socializare şi că poza trebuie ştearsă imediat!  Este amoral, interzis şi ilegal să postezi poze cu copii goi! Mai mult chiar, printre sutele de sfaturi (cineva îi recomandă să ungă cu untură de porc, altcineva cu cretă,  tărâţe, coajă de stejar, sodă de mâncare) şi poze cu preparate minune, o altă mamă postează tot o poză cu fetiţa ei. O poză în care micuţa apare goală, cu picioarele desfăcute şi cu organele genitale la vedere. Şi pentru că nu este suficient, după câteva ore mama mai pune o poză nud, pentru a le arăta celor peste o mie de mame care au comentat, că situaţia s-a ameliorat.

Aceste grupuri pentru mămici sunt raiul pedofililor! Orice obsedat îşi poate face un profil fals şi să se masturbeze în voie uitându-se la poza nud a unui copil, pusă pe Facebook chiar de mama lui. Ceea ce pentru această mamă este un funduleţ drăguţ şi drăgălaş de bebeluş, pentru altcineva poate fi un obiect de plăcere. Unde se uită psihologii, specialiştii în drepturile copiilor, medicii sau chiar adminii acestor grupuri?! …

…Azi e ziua copiilor, dar nu toţi mănâncă îngheţată şi se dau în scrânciob. Chiar în acest moment, undeva într-un colţ întunecat, un copil este abuzat sexual. Postând poze nud cu copii voştri, încurajaţi pedofilia.

Citește articolul integral pe tarancutavesela.wordpress.com!

Tragedie în ultima zi de școală. Un copil s-a înecat în iaz
Articolul anterior
Reduceri mari la Kid’s Expo
Articolul următor
Alte articole interesante