Dinţii de lapte căzuţi sunt comori de aur! Motivul pentru care să nu-i arunci

Datorită descoperirilor ştiinţifice tot mai ample, dinţii de lapte căzuţi ai copilului sunt nu doar un moment emoţionant în orice familie, aceştia au ajuns să aibă o menire mult mai folositoare. Dacă unii copii îi păstrează pentru Zâna Măseluţă, îi aruncă pe casă, ori îi ţin ca amintire, părinţii altor copii păstrează primii dinţi de lapte căzuţi pentru a-i folosi ulterior în scopuri medicale, la necesitate.

separator

53c41e08997f2_462013221Cum te pot ajuta dinţii de lapte căzuţi? Ultimele studii arată că dinţii de lapte conţin un material genetic aparte care poate fi folosit la nevoie pentru vindecarea unor boli grave. Dinţii de lapte conţin celule stem care pot regenera neuroni, ţesuturi osoase, ţesuturi cartilaginoase şi chiar şi o serie de celule ale muşchiului cardiac.

Cum se face corect igiena orală la bebeluşi?

Aceste celule pot fi folosite oricând în urma îmbolnăvirii la orice etapă a vieţii. Celulele stem prelevate la vârsta copilăriei fragede pot fi folosite pentru vindecarea leucemiei sau a bolii Hodkin.

Primul dinte de lapte al copilului trebuie congelat în condiţii speciale în interval de maximum 48 de ore de la căderea acestuia.

sursa

A acceptat să devină mamă surogat pentru cea mai bună prietenă a sa şi i-a născut gemeni!
Articolul anterior
Imagini fierbinți cu Dan Bălan și Olga Romanovskaya. Vezi videoclipul!
Articolul următor
Alte articole interesante