Două perechi de gemene au fost născute în aceeași zi, de către aceeași mamă!

Potrivit datelor statistice, asemenea cazuri se întâmplă nu mai des de o dată la cinci milioane de nașteri. O mamă a născut de două ori gemeni, în aceeași zi din an, pe 26 ianuarie.

separator
surori_gemene

Erin și Leah Sullivan s-au născut pe 26 ianuarie 2016, fix în aceeași zi în care alte două surori gemene, Charlotte și Isabelle, s-au născut în anul 2008. Cele patru fetițe mai au alți cinci frați.

Astfel, Zoe Sullivan, din Scoția, este mamă a patru fetițe gemene, născute exact la 8 ani diferență.

Mama fetițelor spune că nu a planificat operația de cezariană. Dimpotrivă, micuțele s-au născut prematur prin cezariană de urgență. Personalul medical a rămas uimit, de asemenea, în momentul în care a afllat de la mamă că mai are alte două fetițe gemene născute fix în aceeași zi, dar cu 8 ani în urmă.

Acum, surorile gemene mai mari, Charlotte și Isabelle, care au deja 9 ani, au grijă de cele mai micuțe membre ale familiei.

”Sunt foarte încântate. Nici nu ne așteptam. Sunt foarte fericite că vor împărți ziua de naștere și cu cele mici”, povestește mama.
Captură3D659CEF00000578-4238626-Parents_Ben_and_Zoe_from_Lossiemouth_Moray_went_to_Raigmore_hosp-a-106_1487467667940sursa: baby.unica.ro; foto: dailymail.co.uk

Ziua Mondială a Apei: Chișinăuienii au testat gratuit apa pe care o consumă, iar antrenorii Unica Sport au înviorat atmosfera
Articolul anterior
O moldoveancă şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut dintr-un autobuz de pe cursa Moscova-Chişinău
Articolul următor
Alte articole interesante