Eduard a fost operat cu succes de către medicii din Germania! Din acest moment urmează o perioadă importantă de recuperare

Zilele trecute am relatat despre cazul lui Eduard, un băiețel în vârstă de 8 ani, a cărui mamă solicita din toată inima ajutor pentru ca micuțul să poată efectua o intervenție chirurgicală complicată costisitoare la creier, ce i-ar fi salvat viața. Eduard fusese diagnosticat cu hamartom hipotalamic (craniofaringiom), tumoare la nivelul hipotalamusului, o formațiune anatomică situată la baza creierului, care îi cauza copilului mari convulsii şi alte semne grave.

separator
Eduard suferă de o boală rară şi are nevoie de o intervenţie urgentă la creier! Ajută acest copilaş să trăiască

collageAstăzi, aflăm că micuțul a suportat deja intervenția chirurgicală la Spitalul Knapshaftkrankenhaus din Germania. Operația a decurs cu succes, iar medicii au făcut de-a dreptul un miracol pentru copilaș și mama acestuia, înlăturând tumoarea hipotalamică care îi crea probleme grave de sănătate copilului și îi reducea drastic șansele la o viață normală.

15085595_10154720591888615_8631794451783523595_nUrmează câteva zile de spitalizare. Medicii germani urmăresc evoluția perioadei postoperatorii. Din spusele apropiaţilor familiei, aflăm că Eduard se simte bine, corespunzător.

Din cauză că a fost suportată o intervenție chirurgicală la baza creierului, porțiunea sa anterioară, persistă la moment un edem la nivelul feței, ochișorul drept este ușor tumefiat și mai micuț, însă medicii afirmă că totul va reveni la normal în cazul lui Eduard.

14937322_10154737032413615_3225461680247376640_nEduard nu are voie deocamdată să zboare cu avionul, de aceea, va continua să se afle în Germania pentru o anumită perioadă.

Intervenția suportată de Eduard a fost una extrem de riscantă și costisitoare, costurile căreia s-au ridicat la peste 25.000 de euro, iar mama lui Eduard a fost nevoită să se împrumute cu o sumă mare de bani ca să îl poată salva pe unicul său copil (tatăl a părăsit familia când încă Eduard era foarte mic).

Chiar dacă a fost efectuat un mare pas, de acum înainte urmează o perioadă importantă de recuperare, iar Eduard încă mai are nevoie de ajutor!

Dacă îți dorești să îl ajuți pe Eduard și mama sa, nu ezita să faci o donație! Orice sumă donată este binevenită, iar familia îţi mulţumeşte!

Donează pentru Eduard pe guvern24.md.

image-2-1image-3

Iată cum o cheamă pe fetița Elenei Bivol!
Articolul anterior
Secretele Irinei Negară! Cheltuiește o nimica toată pe cosmetice!
Articolul următor
Alte articole interesante