Extravaganţele celor mai răsfăţaţi tineri din lume. FOTO

Câinii lor poartă ceasuri Apple, rulează maşinile de lux de parcă ar fi jucării şi îşi postează online poze cu extrasele de cont cu cifre ameţitoare. Se ascund în spatele părinţilor putrezi de bogaţi ori de cate ori au probleme cu legea. Aceştia sunt copiii miliardarilor din China.

separator
8

În ţara lor sunt cunoscuţi sub termenul generic „fuerdai”, adică „a doua generaţie de bogaţi. Topesc la propriu banii într-un ritm atât de alert, încât foarte mulţi cetăţeni ai ţării – inclusiv presedintele Xi Jinping – se tem că vor fi scăpaţi de sub control, iar China va avea de suferit din cauza lor, relatează Daily Mail.

2 6 9

Opinia publică din ţară a luat atitudine şi cere autorităţilor să ia măsuri. Preşedintele a făcut un apel şi le-a cerut acestor „fuerdai” să devină responsabili. Mai mult, preşedintele a cerut ca odraslele a 70 de miliardari chinezi să meargă la cursuri de „responsabilitate socială”.

4 5 61690995

Dar copiii bogaţi ai Chinei nu par afectaţi de faptul că până şi preşedintele ţării este cu ochiii pe ei. Provoacă scandaluri, distrug maşini cumpărate cu milioane de dolari, dau petreceri extravagante şi cumpără bijuterii scumpe pentru animalele lor de companie.

61690993

Site-ul de socializare Weibo, echivalentul chinez al Twitter, este plin cu fotografii în care răsfăţaţii Chinei îşi arată extravaganţele.

1 3 61690999

Fiul celui mai bogat chinez şi-a pozat câinele purtând nu doar unul, ci două ceasuri Apple din aur. Alţi copii s-au fotografiat arzând la propriu o sumă mare de bani.

Poze noi de la ceremonia de botez a prințesei Charlotte
Articolul anterior
Boala care îngrașă, produce acnee și păr pe față
Articolul următor
Alte articole interesante