Femeie de 40 de ani, amendată pentru că se dădea în scrânciob la locul de joacă

O femeie a fost amendată de poliţişti pentru că se dădea într-un leagăn destinat copiilor, la locul de joacă. Aceasta era însoţită de fiul ei în vârstă de 15 ani.

separator

uuuuu

Niciunul dintre cei doi nu avea voie, legal, să se distreze pe echipamentele de joacă, deoarece, în Timișoara, autoritățile locale au instalat panouri informative de pe care orice persoană se poate informa dacă are voie să folosească echipamentele de joacă sau nu. Majoritatea nu pot fi folosite de persoane care au peste 14 ani, iar cei care încalcă legea sunt amendați.

Autoritățile au luat această decizie ținând cont de faptul că foarte multe echipamente au fost distruse de adulți, așa că amenda maximă este de 1.000 de lei românești, iar cea minimă de 500 de lei.

Băiatul a scăpat de amendă, alegându-se doar cu o avertizare, dar femeia a fost dusă la biroul polițiștilor din parc, pentru a fi amendată.

Oamenii legii sunt obligați să verifice cine folosește locurile de joacă din parcuri. Așa au prins-o pe o femeie și pe copilul ei.

Polițiștii le reamintesc localnicilor că riscă să fie amendați dacă au mai mult de 14 ani și se dau pe echipamentele de joacă din parcuri destinate copiilor. Iar amenzile nu sunt deloc mici.

sursa

De ce ne plac partenerii „toxici”?!
Articolul anterior
Kate Middleton a strălucit într-o rochie cu umerii goi la decernarea premiilor BAFTA
Articolul următor
Alte articole interesante